Showing posts from June, 2012Show all
WW: Dah jadik pokok...
Pin it

Read more
Tudung bawal bertona tona...
Pin it

semalam tudung bawal dua tiga tone warna yang koi order dari kawan koi melalui FB. hehe..amik sampai 10 lai...hah nko..jenuh gayakan..hehehe...sebenarnya...koi ni kalao memilih selai tudung kat kedai rasa kurang aman dengan gelagat anak2 teruna koi yang kemain ligat...nak memilih barang barang pun…

Read more
Pokok Manik dah Sampai Ofis..
Pin it

bonsai manik yang warna purple dah pun sampai ke opis hari ni..dah selamat duduk atas rak bersama rakan2 yang lain. eheh...potpouri burner nyer lilin dah koik...tak perasan plak...hmm...dah macam mini garden pulak atas rak ni close up bagi pokok yng koi buat semalam. nampak tak batu2 yg k…

Read more
Tuala baby Drypers.
Pin it

Tuala / selimut baby Drypers yang koi redeem dah sampai beberapa hari yg lepas...comellll sangat...rasa cam nak ada baby lagi sbb ada selimut baby yg cumil ni...sebelum ni pernah redeem towel Anmum dgn Huggies. sekarang tgh gigih mengumpul barcode susu Dutch Lady...ada yg koi berkenan nak redee…

Read more
Bonsai Manik Pink
Pin it

Hari ni buat bonsai manik...semalam beli manik sikit...dawai sikit...ptg tadi buat...dawai dah habis...dah stop...ahad depan pulak...elok jugak benda ni...takdela ptg2 ahad macam ni dok membuta ajer. Ada jugak benda nak buat...eceh..sebenarnya banyak lagi benda lain boleh buat..tapi malas...be…

Read more
Barang dah Sampai...
Pin it

Abang Mukhlis bergaya dengan barang-barang Giacomo yang di'order' oleh rakan-rakan mamanya...okey kawan-kawan yang berada di sekitar JB..petang esok sy akan hantar set anda ke rumah yer...penghantaran adalah percuma...hahaha.. seronok rupanya berniaga ni...selain dapat duit tambahan u…

Read more
Toolbox Talk
Pin it

apa la diorang ramai ramai kat atas ni tgh buat..haaa...ni sebahagian dr kenangan kat tempat kerja lama..masa dulu site besar, so ada safety Board ke hapa gitulah..koi pun tak ingat sangat. So, tiap2 minggu pagi Isnin ada Toolbox Talk. Menda ni lebih kurang macam Safety briefing jer. citer2 p…

Read more
WW: CER TEKE AIR APA NI??
Pin it

Read more
Keychain dan Kenangan
Pin it

keychain ni koi dan rakan2 serumah koi buat masa pergi Pesta Konvo UTM..tahun bila dah tak ingat..tapi masa ni masih duduk di rumah sewa kat taman u lagi. yang tulis nama kitorang buat muka depan tulis nama sendiri..yang belakang pulak tulis nama satu rumah. semua ada satu sorang dengan desi…

Read more
Terperangkap dengan Bonsai manik...
Pin it

koi dah terperangkap dengan bonsai manik...tolong...tolong...haha...ni ialah aktiviti koi masa balik umah mak mertua minggu lepas..koi balik sebab sepupu Encik Suami koi kawen...konon nak gi rewang..tp anak koi si Mahfuz demam..jadi sambil2 pok pok budak demam koi menggentel men…

Read more
buat Bonsai manik...
Pin it

masukkan manik..pastu lipat dua dawai...pastu pintal2 dalam 3 kali ke 4 kali jer...jgn byk2 kali sangat...nnt tak cantik    pastu jarakkan sikit, masukkan lagi manik. pastu pintal lagi 3 ke 4 kali lagi ulang2 benda yang sama sampai jadi macam yg kat bawah ni buat dalam…

Read more
Sapa minat kumpulan Slam??
Pin it

Dulu koi minat sangat2 dengan kumpulan Slam ni...tapi skang kumpulan macam dah berkubur walaupun musician diorang masih aktif main muzik dalam studio dan konsert2...baru2 ni masa final mentor kan zamani diundang menyanyi bersama bersama peserta Mentor. tiba2 rasa rindu sangat pada kena…

Read more
Legend Retro Nite 2012
Pin it

jualan tiket pakai table table tu..maknanya ada makan makan sekali la...nyum...jom..sambil makan makan kita dengar orang nyanyi....hehe...tp jgn lupa baca doa makan pulak nnt... sape sape berminat boleh kontek Effa : 072347145 / 013 675 5445

Read more
Boleh caya ker??
Pin it

Koi tak berniat nak burukkan sesapa punye business..cuma nak share sikit...boleh caya ker deal deal ni semua?? sbb ada yg koi tgk nampak betul2 murah..betul2 berbaloi dgn nilai wang...tp ada jugak yg koi tengok macam tak berbaloi a.k.a kena tipu. Dah banyak kali jugak koi tengok dalam katalog koi …

Read more