Showing posts from November, 2013Show all
Serai Wangi Essfa yang Ohsem
Pin it

Koi terjumpa produk Essfa ni kat fb..pastu gatal je nak mencuba… Koi memang suka dengan bau-bau semulajadi ni. Mungkin sebab dari kecik dah dibiasakan dengn tumbuh-tumbuhan kot… walaupun koi tinggal di taman perumahan, tapi sebab rumah koi dah hujung-hujung… dapatlah abah koi bertanam-tanam …

Read more
Kacakkah Pasangan Anda?
Pin it

Nampaknya kerjaya sebagai jurutera tidak cukup untuk mengacakkan seorang lelaki ye en. Suami... tak kacak pun takpe la.. koi sayang juge..

Read more
Banyaknya tudung...
Pin it

dulu-dulu tudung banyak pakai nama artis..artis mana yang pakai dulu... maka dapatlah tudung tu nama dia..ye dak... mula dulu ada tudung Wardina..pastu ada tudung Ekin... pastu dua dua orang tu skang ni pakai tudung Ariani. hehe... Inilah owner ARIANI tu. Namanya Farah Haryani.…

Read more
Mendodol yukkkk
Pin it

ini kisah balik Raub raya haji bulan lepas., tak kira raya puasa atau raya haji…tetap disambut meriah di Raub. Mak abah tetap sediakan juadah yang pelbagai. Tetap ada dodol, lemang, rendang, ketupat. Yang berbeza sikit masa raya aji baru ni, abah beli ketupat segera Nona aje sebab tak larat…

Read more
DIY Charging Holder
Pin it

Beginila rupa kalo koi ngecas henpon. Silap gaya memang berlepuk jatuh. Mujor tertengok gambok yang budak nameera share kat facebook dia. Barula ada idea untuk buat casing dia. 1. Cari pape botol kosong kat rumah. botol lotion ker…botol sunlight ker… 2. Pastu potong botol 3/4 b…

Read more
Kitchen Hand Glove
Pin it

cekononnya la kan..dah ada microwave oven..nak la ada sarung tangan pulak kan…. tapi tak sempat je nak ke kedai dua ringgit u. so, belek2 buku jahit jumpa pola kat atas ni… yeehaa…jadikla hendaknya kitchen hand glove koi ni kang.   haa…macam comel jer…macam cantik je…suka tak..? ha…co…

Read more
Daftar pra sekolah
Pin it

rasa bersyukur sangat sebab abang mukhlis diterima masuk ke pra sekolah sktu4. dalam punya besar taman universiti ni...punya ramai pemohon, anak koi antara yang terpilih..alhamdulillah... so, dah daftar, dah order baju dan buku, dah dengar taklimat...lepas ni bayar yuran …

Read more
Amboi! Handbag..
Pin it

Red Brown Inside Khakis Black HARGA WM:RM60 /  EM:RM65  TERMASUK POS Material PU Width (cm) 40 Height (cm) 30 Bottom Width (cm) 14 Handle (cm) 18 Strap (cm) adjustable Pocket Inside Bag 3 pockets Pocket Outside Bag 1 pocket   Koi paling berkenan hak merah …

Read more
GA: LIKE, SHARE AND WIN
Pin it

Dengan nama Allah Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyanyang.. Sempena Hari Jumaat yang penuh barakah ini...koi jemput semua yang terbaca post ini untuk join GA: LIKE, SHARE & WIN di facebook.   Langkah penyertaan: 1. LIKE page SERI SEKIJANG  Link ke Page Seri Sekijang : https://w…

Read more
happy birtyday kimos!
Pin it

kelmarin koi dgn anak2 pergi kedai stationary...beli drawing block..pensel warna...dan lain2 alat tulis...nak pergi rainbow...nnt budak2 kat rainbow tu dok berebut-rebut cubit pipi Aril...haha...kedekut betul mama Aril ni. So kitorang pergi kedai lain, kedai tutup awal sikit, masa tu kul 8.30 mlm b…

Read more