Showing posts from September, 2014Show all

Stretcher sampai... Koi pun naik atas stretcher tu... Sbb dalam list nama koi nombor 1 utk operation hari ni... Sebaik je koi nak ditolak.. Telefon kat ward pun berbunyi.. OT telefon...minta delay ada emergency case... So...koi pun ditolak kembali ke bilik... Tak lama lepas tu.. …

Read more

Masa menghitung hari sebelum operation. .. Tiap hari koi buka blog pasal czer... Pasal pantang lepas czer... Bengkung untuk guna lepas czer... Cara jaga luka... Cuak sungguh rasa nak kena bedah ni... koi operate hari Isnin... Hari ahad koi minta nak makan nasi goreng kampung... Kat spital k…

Read more
Kembara mengandung kembar: 3
Pin it

Semalam dah jumpa pakar bius... Masa czer nanti dia bagi bius separuh badan... Kata nak bincang... Tapi koi rasa dia yang buat keputusan... Pastu ceritakan keburukan bius penuh... Dah tu... Doktor tu koi tgk lahir tahun 1988... Eh...muda muda doktor sekarang... Semalam ada satu doktor nak…

Read more
Kembara mengandung kembar :2
Pin it

15 September 2014 Koi ada appointment kat SCOG, HSA.. sepatutnya dtg utk scan perkembangan baby dlm perut je... Tapi tekanan darah naik lagi... Hai...asal datang spital je... Darah naik... Masuk wad lagi... Kali ni berjaya menempatkan diri di kelas 1... Bukan koi memilih sangat... Tapi k…

Read more

1 Sept 2014... Koi ada appointment untuk check up pregnancy kat SCOG, HSA. (Specialist Clinic Obstetric & Gynaecology) Sampai pukul 7.40 pagi... sbb hantar Mukhlis gi school dulu. Koi pergi suami koi hantor... Bawak anak yang dua tu sekali... Ikutkan hati koi nak gi seorang je... Senan…

Read more