Showing posts from November, 2010Show all
video klip cikgu shida...
Pin it

sape belum tengok video klip cikgu shida?? belum?? takpe...kalau belum tak jadi hal...cuma kalau dah tengok senangla sikit koi nak bercerita pasal cikgu shida ni... masa mula2 dulu rasa kesian yang amat sangat sebab koi fikirkan videoklip stacy yang dia miming kan itu adalah koleksi peribadi yang …

Read more
award from kta tinggi with love...
Pin it

si Anis ada tag koi untuk award...tp koi pun tak tau apa function award ni..tapi koi berkenan hok ni...thanks la anis yer..lain kali tag la lagi... blog koi mungkin takde juta juta UV...muka koi jer yang terdedah kepada sinaran UV adelah...mungkin takde value yang tinggi...input dari mangga …

Read more

Hari Khamis baru-baru ni site koi ade kes pulak...kurang ajor punye budak..masuk site koi dengan tak bagi salam..tak mintak izin..takdela nak minta ampun nenek...cucu tumpang buat kerja kerr...alih alih belasah bangladesh koi...menyirap betul..rasa cam nak lempang jer..tapi sah sah kederat dia lebi…

Read more
misi mencari kerja baru..
Pin it

Bila nak dapat kerja baru nih...satu kompeni pon takde panggil koi gi interview...last koi pergi interview kat NIOSH beberapa bulan yang lalu...pastu tak penah dah...dah jenuh menghantar resume dan memohon melalui jobstreet... Koi bukannye dah boring kerja kat sini...tap kat sini dah tak banyak…

Read more
sakit gigi
Pin it

Dah 3 ke 4 hari koi sakit gigi sebenormye..tapi taklah sesakit hari ni..nape sakit gigi? Tak gosok gigi ker?? Sape kabor tak gusok...dah gusok 3 kali sehari dah pun...tapi dia nak sakit jugek koi nak buat mana gaya?? Gigi koi ni walaupun tak putih melepak...tapi dari segi ketahanannye..InsyaAllah.…

Read more

Hari ni hari ke-6 anak2 koi duduk Taska...dan keadaan masih belum berubah..tiap2 pagi nangis...bila time ambik koi tanya pengurus taska tu...dia kata..taknak makan..taknak tido...merengek sepanjang hari... Kesian pulak la koi kat Umar Mukhlis ni...sebab dia dah 2 tahun dok kat umah pengasuh lama t…

Read more
Entri Paling Hot..
Pin it

clear idok gambo kat atas ni…ini adalah statistik post koi dari bulan may sampai bulan Oktober. kesimpulan yang boleh diambil daripada statistik entri koi adalah… 1. tajuk kena menarik walaupun isi macam hampeh nyor 2. janda memang menarik minat orang…contoh rozita che wan…gosip tak habih habi…

Read more

Rodong koi kat facebook tag koi untuk gambar kelas masa form 4 & form 5...koi jengah...dorang engah sibuk mengimbas memori zaman sekolah dulu...tapi koi sorang jer yang tak mencelah walaupun telah ditag...koi tgk aje... Kenapa tak koi tak join??padahal kalau masa kat asrama sekolah dulu..mulu…

Read more

Semalam seharian koi tak senang duduk...dok mikir anak anak koi melalui hari pertama di Taska...tepat jam 5.30petang koi terus punch out dan tak menoleh lagi koi terus menuju ke taska tempat koi letak anak2 koi sementara ayah dan mamanye keluar mencari rezeki.. Koi sampai2..cikgu taska tu kata ana…

Read more

Tadi koi jengah jengah facebook...tengok ramai kekawan dari tempat lama koi bekerja dulu sedang meluahkan rasa di status masing2...huhu..kesiannyer...takpe cubalah bersabar..sambil2 tu usha la peluang kerja yang lain... Teringat pulak alkisah koi blah dari tempat tu...masa tu koi jadi warehouse ma…

Read more