Showing posts from 2023Show all
A... for 20 things
Pin it

Baca baca blog orang tahun 2011 punya entry... Jumpa ni... nampak menarik pula The rules: It's harder than it looks! Copy to your own note, erase my answers, enter yours and tag twenty people. Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real no…

Read more
Makan Malam di Old Town White Coffee
Pin it

Anak anak ajak ayahnya makan di Old Town White Coffee hujung minggu lepas. Layan la.. Mama diorang ikut aje... Mana mana pun boleh, Makan nasi lauk telur kicap pun boleh. takde masalah problem. Macam tu lah, Bila nak keluar ada yang bawa telefon, Ada yang tak bawa telefon. Bila tanya mana handphone…

Read more
Sajian Desa Ramadan Holiday Villa Johor Bahru
Pin it

Bulan Ramadan belum start ye.. Tapi dah boleh beli voucher early bird untuk menikmati Sajian Desa Ramadan buffer di Holiday Villa untuk berbuka puasa nanti. Baru preview, Tapi hiasan, mood, suasana, lauk pauk...  Dah macam betul betul punya buka puasa. Boleh bayang la macam mana punya grand waktu b…

Read more
Melawat Kebun
Pin it

Dah lama tak ke kebun, Last pergi hujung bulan lepas, Bulan ni pun dah sampai le hujung dah... Adoi.... Semak bukan main kebunnya. Nak buat macam mana, Suami memang tak sempat sebab sibuk dengan kerja tiap hari. Hujung minggu main golf pula. Nak bagi keluar peluh katanya.. Padahal kalau hujung ming…

Read more
Menate Taman Tasik Johor  Bahru
Pin it

Minggu lepas suami bawa anak isterinya makan di Menate, cawangan Johor Bahru. yeayyy.. Dah lama teringin... Baru kali ni kesampaian. Wajib la ambil gambarkann... Mijan kami orderkan spageti. Dia mana reti makan daging. Makan ayam pun dia makan bahgian daging putih sahaja. Kulit kulit, kerak kerak s…

Read more