Showing posts from April, 2010Show all

Semalam aku pegi temuduga kerja di NIOSH Bahagian Selatan. Ada 5 orang je calonnya..semua perempuan..mula-mula semua sekali masuk bilik meeting...dia bagi plastik OHP dengan pen...pastu bagi soalan...setiap orang kena buat presentation...tulis sikit-sikit kat atas plastik tu..pastu present. Antara …

Read more

baru tadi baca kat harian metro...drama bersiri nur Kasih tu nak difilemkan...kalu jadi filem tunggu main kat Astro la baru merasa tengok...hahaha...anak kecik2 takleh bawak tengok wayang...kena pulak si umar mahfuz tu takut gelap... tapi kalu jadi filem nanti mesti ade tukar2 pelakon...sbb tak se…

Read more

Semalam bertempat di Yew’s café taman molek…ofis aku buat makan tengahari…bos belanje…aku dgn budak site aku order lamb chop…aku bedal je order kambing…nasib baik Che’Mat takde darah tinggi…yelah..dah kategori warge emas..takut juge...kang tumbang kat site kang…sape nak settle…siap makan gi opis HQ…

Read more
Hadiah hari jadi yg ke 29
Pin it

Selama hampir 5 tahun aku menjadi isteri kepada encik suamiku...inilah tahun pertama dia bagi aku hadiah...hahaha..kelakar betul sebab aku buat countdown untuk harijadi aku kat dalam henfon dia...siap ingatkan lagik...en suamiku ini bukanlah seorang yang kedekut tp dia tak berapa kisahkan bende r…

Read more

Terkejut dengan berita pemergian Achik-Spin…tiada siapa boleh menduga dan meramal bila kite akan pergi menghadap-Nya. Sedih baca statement balu Allayarham yang menyuruhnya dan anak-anak bersiap kerana dia ingin membawa mereka keluar. Penantian kepulangan orang tersayang akhirnya dikejutkan dengan b…

Read more

hari rabu last week aku pergi bukak akaun bank untuk budak2...si umar mukhlis dan umar mahfuz...pergi tu time rehat...org tak ramai sgt sbb sekarang student tgh cuti...agak lama la jugak berdiri kat depan kaunter tu sebab kat P.O takde mesin kira duit yg trrrrrr....trrrrr... tu. sebaik siap jer..a…

Read more

hahaha...teringin la konon nak ade blog sendiri tp masa selalu tak mengizinkan...alah..alasan...kalu nak jadik je..tp tak brapa rajin...mmg byk alasan...okeh....kena buat kira2 untuk valuation dulu...lepas tu pegi PO...pastu discuss dgn Nora...pastu balik...esok cuti...yaeeehuuuuu!!!!spring cleanin…

Read more