Showing posts from May, 2018Show all
Kelas Menjahit 5M
Pin it

Assalamualaikummm... Throwback ajelah kejenya.... Sbb nak terus up entry memang tak berdaya...hihihi... Alhamdulillah Suami bagi keizinan untuk join kelas jahit 1 hari dengan cikgu jahit tersohor Awie Manik ni... Kelas jahit ni juga berkoloborasi dengan Azie dari AzieDCloset. Pun tersohor …

Read more
Happy birthday to me
Pin it

Tahun ni Mama Yan dah 37 tahun...yeay... Alhamdulillah syukur nikmat kepada Allah yang mengurniakan kesihatan...kebahagiaan...ketenangan...serta apa jua yang dinikmati sejak lahir hingga ke hati ini. Ehh...ada yang menyelit mama nak selfie dgn red velvet by SedapMalaya ni rupanya... Ha…

Read more
Umar Mirzan 1 Tahun
Pin it

Adik Mirzan dah setahun dah..yeay... Sebenarnya...sah sebulan punya citer... Dari sehari ke sehari...ke sehari...nak letak kat blog..tp asik tak sempat aje. Hari ni ...sempat tak sempat...up jugak. Dan tentunya entry ini akan dipenuhi dengan typo error sbb pakai henpon Samshng J7 jek ni. …

Read more