Showing posts from November, 2012Show all
Seri Dewi & Keluarga
Pin it

Oleh kerana tergoda dengan keayuan Datin Aliah Lee Abdullah ni...MY terbeli majalah Seri Dewi & Keluarga bulan ni...hehe...selalunya MY beli majalah Wanita..tapi bulan ni tukar beli SDK pula Masa ambik nak bayar tu terasa tebal jer..hehe..ni mesti ada apa2 kat dalam ni...Balik opis tak sab…

Read more
Oh! My Bahasa...
Pin it

ade sorang remaja nak add koi di faebook..koi cuba la jengah2 fb budak tu...alamak..koi tak paham semua status yg cik adik tu update. Budak ni lahir 1996...lebih kurang masa koi form 3 la...ada sesapa boleh translate kan untuk koi ayat kat bawah ni??? prBualn d kLaz .. iera-eah …

Read more
terliur steamboat pulak dahhh...
Pin it

Teringin nak makan steamboat...tapi kat mana best ye?? Kat Jusco Taman Universiti ada Rest Johnny's tapi macam takde logo halal JAKIM. Tapi dulu masa kerja Al Ikhsan dulu selalu ajer makan kat Johnny's Rest tu. Sekarang ni jer bila nak makan pikir2 dulu kehalalan premis tu. Bukan apa...b…

Read more

Bila tengah awal awal mengandung ni mulalah tekak ni mengidam macam macam...mula mula teringin nak makan laksa penang....pastu nasi goreng kampung....kuih seri muka...nyummmmm Kadang-kadang terasa mengada pula mengidam ni..tapi ini bukan main-main..dia punya teringin tu memang tak boleh contro…

Read more