Showing posts from November, 2012Show all
Seri Dewi & Keluarga
Pin it

Oleh kerana tergoda dgn keayuan Datin Aliah Lee Abdullah ni...koi terbeli majalah Seri Dewi & Keluarga bulan ni...hehe...selalunya koi beli majalah Wanita..tp bulan ni koi tukar beli SDK. Masa ambik nak bayar tu terasa tebal jer..hehe..ni mesti ade apa2 kat dalam ni...Balik opis tak sabar2…

Read more
Oh! My Bahasa...
Pin it

ade sorang remaja nak add koi di faebook..koi cuba la jengah2 fb budak tu...alamak..koi tak paham semua status yg cik adik tu update. Budak ni lahir 1996...lebih kurang masa koi form 3 la...ada sesapa boleh translate kan untuk koi ayat kat bawah ni??? prBualn d kLaz .. iera-eah …

Read more
terliur steamboat pulak dahhh...
Pin it

Teringin nak makan steamboat...tapi kat mana best ye?? Kat Jusco Taman Universiti ada Rest Johnny's tapi macam takde logo halal JAKIM. Tapi dulu masa kerja Al Ikhsan dulu selalu ajer makan kat Johnny's Rest tu. Sekarang ni jer bila nak makan pikir2 dulu kehalalan premis tu. Bukan apa...b…

Read more

Bila tgh awal awal peknan ni mulalah tekak ni ngidam macam macam...mula mula teringin nak makan laksa penang....pastu nasi goreng kampung....kuih seri muka...nyummmmm Kadang-kadang terasa mengada pulak mengidam ni..tapi ini bukan main2..dia punya teringin tu mmg tak boleh kontrol. Asik terbaya…

Read more