Showing posts from October, 2012Show all

Sambungan semalam...keesokan harinya...subuh subuh lagi diorang dah masuk ubat utk mulakan kesakitan. Koi mula rasa tak sedap perut sejak tengahhari..makan pun dah tak lalu...sakit sikit sikit la macam senggugut jer. Jam 4 petang dah kena tolak ke dewan bersalin..air ketuban doktor yang pecahkan, t…

Read more

Salam semua...Hari Kandungan koi lebih kurang dalam 8 minggu...Utk kandungan kali ni koi tak alami morning sickness...alhamdulillah...good...cuma skang koi alami Hungry Sickness..hahaha...Koi tak boleh lapar langsung...bila perut kosong otometik perut sakit..kepala berdenyut..telinga berdengung...d…

Read more
CBR Test kat site..
Pin it

Today koi buat CBR test kat site..bukan koi yang buat...test ni kena panggil lab yang buat...dan hasilnya....failed! dulu2 CBR dalam makmal..pakai teori jer...skang kat site betul2 maaa...patutnya masa belajar dulu dah didedahkan dengan keadaan sebenar kat tapak. Apa yang nak dicerap..kenapa…

Read more
Tetamu sesat di pagi hari...
Pin it

Pagi ni buka pintu tengok-tengok ade sekor arnab tgh melompat-lompat kat depan muka pintu...Haikkk!! Arnab sapelah yang sesat kat umah...Nampak sangat koi tak kenal jiran. tak tau jiran yang mana yang ade bela arnab. kalau takat kucing mmg dah selalu sangat..tapi En. Suami tak kasi kucing masu…

Read more