Wednesday, January 28, 2015

Sarah Wardati...

Inilah satu satunya anak pompuan koi...
Setakat ni la...
Kalau Allah nak bagi lagi mana kita tahu kan...

Tapi Cik Sarah ni memang kuat mengamuk...
Kalau dapat mengamuk...
Huhu....boleh ketar lutut weihhh....
Dia punya jerit...
Macam dicubit cubit aje gayanya...
Padahal takde apa pun...
Cuma kalau dia nak tido...dia nak proper...
Siap bedung...siap tilam bantal atau buai...
Kalau dalam kereta...dia nak tido...haruslah mengamuk dulu...last sekali tertido sbb penat menangis...
Dak Sarah ni badannya halus je...
Jauh beza dengan kembar dia...
Minggu lepas timbang Sarah 4.3kg, Mursyeed 5.5kg...
Semoga membesar sebagai wanita solehah ye Sarah...
Jangan peluk peluk Kpop tau...



Thursday, January 8, 2015

Rindu ke aok...

Dah lama koi tak menulih dalam blog koi nih...
Sangat la busy sekarang ni...
Anak nak naik sekolah darjah 1 sorang...nak masuk pra sekolah sorang..
Byk benda nk dibuat...
Nak repair seluar..nak jahit lencana..nak label buku...nak sampul buku...

Pastu tiap hari nak kena buat kerja kerja rumah yang koi rasakan tak pernah berakhir...
Satu hari tak tahu berapa kali ngelap meja...sapu sampah...
Macam kerja kedai makan dah ni...
Maklumla....bebudok tengah nak membesar

Satu entry ni ambik masa dua tiga hari baru siap..
Tambahan pula lagi sekarang sibuk pulak dengan business online...
Memang bertambah terabai la blog ni...




Klik! Klik!

Post Terhangat