Buat Kerisik Sendiri
Pin it

Kalau nak masak rendang... Benda yang paling bercinta nak buat...adalah kerisiknya... Ada je kerisik siap jual di kedai kedai dan pasaraya.. Tapi dah terkena yang tengik.. Terus malas nak beli kerisik siap lagi dah.. Tambahan pula dah ada mesin parut kelapa.. Buat sendiri la lebih bersih dan segar.…

Read more
Adidas Forum
Pin it

Haishh... Lawanya lah kasut Adidas Forum ni... Cantik, menarik, menggoda, meleleh, cair... memang betul betul fall in love la tengok. Ni Mama Yan tertengok kat IG Missmimilana... Teringinnya nak memiliki sepasang... Tapi kan... Musim pandemik ni... tak banyak keluar rumah... Silap silap...  Rosak d…

Read more
Cornetto Rose Peach
Pin it

Tengah viral aiskrim Cornetto Rose Peach ni di media sosial... MY pun tak nak lah ketinggalan menikmatinya... Alhamdulillah... Memang sedap... Baunya wangi... Tapi tak la rasa peach pun.. Rasa vanila yang berbau peach + rose kot... Sebelum makan..harusla buat video tik tok dulu.. Tapi.. MY segan da…

Read more
Hadiah PDPR
Pin it

Alhamdulillah.. Murah rezeki anak anak.. Dapat hadiah macam macam sepanjang tempoh PDPR ni... Terima kasih cikgu... Bersusah payah gembirakan hati anak anak murid... Sarah dapat hadiah dari cikgu Ain Natasha sempena kehadiran penuh PDPR Bahasa Inggeris sepanjang bulan Ogos.. Thank you teacher... Ya…

Read more