Birthday abang
Pin it

Birthday abang sebenarnya 6 haribulan 5, tapi lewat sikit buat sambutan. Sebab masa hari jadi dia, Kami semua dalam perjalanan pulang dari Raub ke Johor, Sampai rumah dari percutian panjang memang banyak benda yang nak diurus. Kain baju, rumah, kerja sekolah last minute dan lain lain lagi. Hari Aha…

Read more
Sampul raya 2022
Pin it

fuhh...lama tak post entry dalam blog ni. entry semua bersidai dalam folder draft.. agak agak tak jadi tulis nanti, delete aje.. Kalau jadi, bila bila free nanti, MY sambung menulis. Sampul ni MY order sebelum raya hari tu... dah seminggu raya... baru la ada masa nak menulis pasal sampul raya ni. O…

Read more
Telekung Tea Johor Bahru
Pin it

Hari Jumaat 2 minggu lepas, MY pergi beli telekung untuk buat buah tangan hari raya nanti. PIlihan MY adalah Telekung Tea, Johor Bahru. Pergi suami hantarkan, MY malas nak drive sorang sorang ke sana... Crowded sangat. Nak parking pun susah. Suami tunggu je dalam kereta dengan Mijan. Mama Yan turun…

Read more
Dapat hadiah sejadah Naelofa
Pin it

Sempena ulang tahun kelahiran MY yang ke 41 beberapa hari yang lalu, Ex housemate MY kirimkan hadiah ni... Alhamdulillah.... Boleh lah gunakannya untuk 10 malam terakhir Ramadan tahun ni.. Lawaaa... Warna cream beige... Tebal dan lembut juga... Zaman kat UTM, Kawan kawan panggil Ayan, Terima kasih …

Read more