Kelmarin
Pin it

Kemarin engkau masih ada di sini Bersamaku menikmati rasa ini Berharap semua takkan pernah berakhir Bersamamu Bersamamu Kemarin dunia terlihat sangat indah Dan denganmu merasakan ini semua Melewati hitam-putih hidup ini Bersamamu Bersamamu MY memesan nasi lemak telur untuk sarapan pagi. Tekak Melay…

Read more
Pagi di Tambak Pontian
Pin it

Buat apa aje cuti hujung minggu sampai 4 hari? Takde apa sangat pun.. Bawa anak sarapan kat luar pagi Sabtu lepas. bawa anak keluar makan.. Suami ajak anak bujang meracun kebun, biar diorang tengok TV dari pagi sampai malam.. Tu je la.. Memang bagi diorang cuti betul betul 4 hari tu. Lepas siap sar…

Read more
One Ordinary Day
Pin it

Tajuk : One Ordinary Day / That Night / Eoneu Nal  Genre : Crime / Thriller Arahan : Lee Myung Woo Tulisan : Kwon Soon-kyu Adaptasi : Criminal Justice oleh Peter Moffat Produksi : Chorokbaem Media , Gold Medalist & Studio M Bahasa : Korea Tarikh Tayangan asal : 27 November - 19 Disember 2021 J…

Read more
Kejohanan Olahraga Tahunan Sekolah
Pin it

Mula mula je nampak Ucid. Lepas tu dah tak jumpa lagi dah. Jumpa lagi mengadu haus tapi duit dah habis. Aikk... kat rumah sukan kan ada sediakan air percuma.  Tak nak air tu, nak vitagenlah, farm fresh lahh...adoiii... RM15 habis dia sorang. Agenda utama diorang masa hari sukan hari tu... makan. Me…

Read more