Restoran Kemangi Bandar Pontian
Pin it

Hari Khamis malam minggu lepas,  MY dan suami bawa anak anak makan kat luar... Kami bawa makan kat Restoran Kemangi kat depan Lionmas Pontian tu... Order makan nasi dan lauk... Sebab dah lama tak bawa makan kat luar, Order macam macam la sikit... Tapi sebab hari sekolah.. Pukul 9 semua mata dah tak…

Read more
Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak
Pin it

Salam Ramadan kepada semua pembaca blog aziankhalil.com, Busy beberapa hari ni... Tak sempat nak blogwalking dan menulis entry baru. Alhamdulillah dengan keizinan - Nya, Dapat kita selesaikan ibadah puasa kita di hari pertama ini... Untuk hari pertama ni, Belum lagi ke bazar Ramadan, Masih ada mood…

Read more
Kerongsang lagi
Pin it

Beli lagi dan lagi... MY beli 10 biji je... Harga RM11... Kat booth kat Angsana.. Benda ni beli seguni pun, lama lama nanti tinggal sebiji dua aje. Entah ke mana ghaibnya taktau. Kali ni beli pattern yang takde berlian berlian, takde manik manik, batu ke, kristal ke hapa semua takde... Sebab baru p…

Read more
Katak oh katak
Pin it

Tak pernah tahu pula rupa rupanya katak pun diternak secara komersial untuk dijadikan makanan eksotik. Baru ni la tahu... Sebab kita orang Muslim kan.. Haram menjual makanan yang haram dimakan... Seksi betul katak kataknya... siap berkemban daun pandan lagi Rupanya Cuisse de Grenouille ni hidangan …

Read more