Showing posts with the label Dunia bloggerShow all
Yang hilang kini kembali
Pin it

Pagi semalam... Entry pasal ketupat kami yang tak berapa jadi tu.. Mama Yan dah schedule kan ia supaya publish jam 8 pagi semalam... Dalam pukul 9 macam tu.. MY buka blogger dashboard, Tengok², entrynya takde... Punyalah MY bersangka baik ingatkan MY terdelete.. MY pun karang la semula... Lepas tu …

Read more
Keyboard berlampu
Pin it

Nak tambah semangat berblog.. Kita beli keyboard lampu lampu... Mana tahu lebih mencurah curah idea keluar time nak menaip tu...hahaha Tapi dia punya bunyi time kita menaip tu.... Kuat gila.. Kluk klak kluk klak kluk klak... Sampai menjeling roommate Mama Yan... Tak fokus dia tengok drama Korea...h…

Read more
Berjaya akhirnya..
Pin it

Alhamdulillah... Selepas bertahun tahun rejected dengan pelbagai alasan... Akhirnya... Ada juga iklan adsense singgah kat blog ni... Orang lain dah cash out ribu riban dah... Kita baru berjaya mendaftar... Hahaha... Nasib badannnn....

Read more
Blog List Baru 2021
Pin it

Mama Yan dah letak blog list baru kat tepi blog ni...   Malas nak fikir panjang panjang nak letak nama siapa kat blog list... Makanya, MY letak je semua blog yang MY follow ke dalam blog list.. Tapi hanya 25 blog sahaja yang dipaparkan ikut keaktifan blog.. Kalau blog tu ada  new entry... naiklah …

Read more
TQ Farhana: 55 Best Blogs You Need To Follow in 2021
Pin it

55 Best Blogs You Need To Follow in 2021 dari sehari ke sehari nak buat entri penghargaan untuk Pana ni... Iyalah... Dalam 55 Best Blogs yang disenaraikan, ada juga terselit blog sendu Mama Yan kat situ. Dan MY perasan.. Ada peningkatan dalam traffic views dan ada kunjungan dari rakan rakan blogg…

Read more
Hadiah dari Blogger Dana
Pin it

Hadiah dari blogger Dana ni rasanya ramai juga yang dapat. Alhamdulillah indahnya ukhwah antara blogger ni. Tak pernah berjumpa pun masing masing padahal. bertegur sapa di alam maya je.. Sampai awal bulan 11, tapi storynya naik kat blog awal bulan 12.  Rasanya dah entry dah,..rupanya ... hari tu m…

Read more
Hadiah dari blogger Marvelous Misya
Pin it

Sebenarnya hadiah ni sempena September giveaway by Blog Misya . Dah sampai lama dah... awal bulan November hari tu dah sampai. Baru ni la ada kesempatan untuk up entrynya.  Mama Yan dapat hadiah anak tudung Qainisa. Terima kasih banyak banyak tau Misya... cantik terletak bila dipakai.  Rambut pun …

Read more

hahaha...teringin la konon nak ade blog sendiri tp masa selalu tak mengizinkan...alah..alasan...kalu nak jadik je..tp tak brapa rajin...mmg byk alasan...okeh....kena buat kira2 untuk valuation dulu...lepas tu pegi PO...pastu discuss dgn Nora...pastu balik...esok cuti...yaeeehuuuuu!!!!spring cleanin…

Read more