Showing posts from April, 2018Show all
Aqua Spirit
Pin it

Petang tadi first time bawa anak anak pergi trial lesson kat Aqua Spirit Pulai Utama. Ingat nak hantar dorang semua pergi kelas berenang tu... tu yg tanya tanya pasal kelas berenang...rupanya ada free trial, 25 minutes je la tapinya...hahaha Selama ni kalau bawa anak anak gi main air kat mana man…

Read more
Hantu Sofa Lama
Pin it

Sempena tayangan filem seram Dukun...Mama Yan pun ada nak kongsi seram juga... Kisahnya diceritakan oleh suami..kisah zaman dia dan rakan rakan rumah bujang masa belajar kat Unibesiti dulu dulu...dah lama dah...dekat 20 tahun punya kisah... Biasalah...budak budak bujang ni suka kutip barang recy…

Read more
WW: Gambar Bunga Tulip
Pin it

Read more
Sakit di mata, Sakit juga di hati
Pin it

Masa cuti sekolah seminggu bulan 3 hari tu... Koi balik kampung Raub dengan suami koi... Anak anak tinggal kat kampung suami kat Segamat. Kome balik berdua je... Sebab ada hal yang nak diuruskan  Selepas urusan urusan tu selesai... Suami koi ajak mandi sungai Kome pun pergi la ke Lat…

Read more