Lama tak Jumpa...
Pin it

agak lama juga rasanya koi tak update entry kat dalam ni...sibuk sungguh..tapi kalau berfesbuk koi ada jer masa...ini adalah kerana mesin enjut-enjut buai anak koi dah rosak. Ntah camana boleh rosak. Ada guarantee, tapi resit pembeliannya dah hilang pulak. Dah puas koi geledah bilik, tak jumpa...t…

Read more
WW: Pantai Buatan
Pin it

Read more
Bingka coklat
Pin it

Selamat pagi tuan-tuan dan puan-puan semua.  Resepi hari ni adalah kek coklat ye tuan-tuan dan puan-puan.  Kek coklat kita hari ni, kita nak masak dalam microwave tau...mula-mula, senang aje.  Kita google aje resepi kek coklat tu kat internet.  Pastu gi dapur, tengok apa yang ada. Kat d…

Read more
Ikan Kaloi…
Pin it

Ikan kaloi merah ni kitorang bela sejak belum ada anak lagi…anak koi yang sulung dah 5 tahun la ni..maknanya ikan ni dah lebih 5 tahun la umur dia. Panjangnya pun dah lebih sekaki. Kepalanya pun dah naik berbonggol. Koi nak ambik gambar dia dekat-dekat..tapi asik bergerak je…semuanya blurrr…En.…

Read more