Friday, May 14, 2010

"supervisor"ku...

Hari ni aku naik angin dengan supervisor aku...hiiii...geram...aku marah tapi aku tak tengking2..cuma meninggikan suara sambil gelak2 dan Che' Mat bertindak sebagai nasik tambah kepada budak tu...

mana aku tak geram...semua kerja nak tunggu aku suruh buat...aku suruh buat daily report untuk kerja-kerja plumbing....borang habis,tunggu aku fotostat borang kosong..langsung takde ikhtiar nak cari borang baru...dia ingat aku ni kerani dia??tukang fotastat dia? patutnya sebelum borang site Diary tu habis...dia kena copy dulu...ini dah habis...

"camne saya nak buat kak..borang dah habis"

hiii...rasa cam nak tangankan aje...last week aku tegur...site diary dia salah eja 'manhole'...sbb dia eja 'mainhold'...tadi aku tanya dia kenapa tak betulkan lagi ejaan tu..jawapannya cukup mudah...

"habis tu..akak tak bagitau saya pun ejaan sebenar macam mana"

Ya Allah...sakitnya hati dengar jawapan selenge cam tu...kalau umur tu 15 tahun patutlah nak jawab macam tu...tp ni dah berbini...pon nak kasik jawapan cam tu lagi...kalau macamnilah...takyah ada supervisor pun takpe...buat semak je...

0 comments:

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??