Friday, July 9, 2010

hari konkrit..

hari ni aku hangin betul lah...semalam plant Compact dah janji nak supply pagi2..alih alih ari ni dia kata org dia takde laa..lori takde la...driver tido lg la...menyirappppp..kalau tak nak supply cakap taknak supply...kite boleh cari plant yg sudi supply...
. dah tu..aku gak yg kena marah dgn PM..dengan purchasing..pdhal bukan salah aku pun..kononnya aku ni tak pandai deal konkrit..yelah tu...bab2 yg bermasalah semua tolak kat aku. mmg la nampak aku tak reti settle.
aku betul2 dah give up la dgn projek ni...sbb aku dah naik bosan dibebani dgn kerja2 yg bukan kerja aku dan kerja2 yg memaksa maksa aku...kejap2 call..tanya progress. kalu aku buat satu kerja je boleh la aku nak hadap cerita progress tu sepenuh masa..ni tak..safety pon suruh aku jaga...huhu..penatla..
.

0 comments:

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??