Thursday, December 9, 2010

kaedah menguruskan badan ..sertai BLOGLARIAN hari ini...

kak diana telah mengetag koi untuk bloglarian yang sedang heboh diperkatakan di setiap penjuru blog skang ni...



syarat syarat penyertaannye mudah kalau nak baca ikut bloglarian bolehh...atau nak sambung baca kat blog koi pun buleh juge..nanti tekan la read more tu kalao nok tau...

haa..ni koi punyer slogan...saya (koi) suka berblogwalking kerana dengan blogwalking koi dapat informasi yang tidak terhad dan tanpa segan silu koi boleh meluahkan pendapat koi kepada penulis di samping dapat menjana trafik ke blog koi.

kena pulok tag 3 orang nih...koi nak tag..ekin...nak tag..anis..nak tag solihin zubir...tak pasti deme bertiga ni dah buat ke belum mende nih...

ini koi salin dr http://furdunesia.blogspot.com....

1) Pastikan ada Banner BlogLarian...(dah ade dahhh..tu yang kuning kuning kat atas tu...)
2) Jadi Follower BlogLarian..(dah follow dah..tapi gambar koi tak kuar kat follower tu)
3) Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)
4) Tag 3 orang rakan atau lebih...(dah tag...jap lagi kang koi bagi tau deme)
5) Beritahu rakan tag anda tentang BlogLarian(haa..kejap lagi nak bgtau)
6) Akhir sekali Masukkan tajuk dan link en3 tadi dalam komen ini bersama tajuk blog untuk disenaraikan...(dah publish nanti koi buat)
contoh:
Furdunesia@nline
http://furdunesia.blogspot.com....

Kepada yang sudah mendaftar di Bacto.blogspot.com, diharap jgn mendaftar lagi untuk proses kemaskini. Terima kasih

13 comments:

Cik SHiNJU said... [Reply]

Salam...

Koi baru join smlm.. :D

nadzirah aqilah said... [Reply]

thanks kak koi.. nanti anis buat yek.. hehehe (^__^)

DiaUmaiNiNaz said... [Reply]

insyaAllah nt nk join jg..hee

diana said... [Reply]

tahniah koi..
lepas ni mencanak le traffic koi ..
hehehhe

alinac lover said... [Reply]

waaa..kita da terplih msuk bloglarian!!!

Mata Hati said... [Reply]

ada masa try guna system dlm bloglarian ni utk jenguk blog kawan2

mzhany said... [Reply]

heheh kuruskn badan ramai ramai jom ;)

Ati Masrif said... [Reply]

kak ati pun kena tag juga

koi tu maksud saya ke..

Solihin Zubir said... [Reply]

eh.. akak tagged sy? makaseh akak..
tp sy dh buat.. hehe..

Anonymous said... [Reply]

Ini benar-benar menarik. Aku suka membacanya

Yan said... [Reply]

ekekekeke kelakar plak bile ade yg panggil awak 'kak koi'
ade yg tak tahu tuh
remark aritu mane??

Cik Tom said... [Reply]

cik tom join jgk..group no 32 ;)

nadzirah aqilah said... [Reply]

anis dah join dah kak.. hehehe (^___^)

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??