Thursday, December 9, 2010

kaedah menguruskan badan ..sertai BLOGLARIAN hari ini...

kak diana telah mengetag koi untuk bloglarian yang sedang heboh diperkatakan di setiap penjuru blog skang ni...



syarat syarat penyertaannye mudah kalau nak baca ikut bloglarian bolehh...atau nak sambung baca kat blog koi pun buleh juge..nanti tekan la read more tu kalao nok tau...

haa..ni koi punyer slogan...saya (koi) suka berblogwalking kerana dengan blogwalking koi dapat informasi yang tidak terhad dan tanpa segan silu koi boleh meluahkan pendapat koi kepada penulis di samping dapat menjana trafik ke blog koi.

kena pulok tag 3 orang nih...koi nak tag..ekin...nak tag..anis..nak tag solihin zubir...tak pasti deme bertiga ni dah buat ke belum mende nih...

ini koi salin dr http://furdunesia.blogspot.com....

1) Pastikan ada Banner BlogLarian...(dah ade dahhh..tu yang kuning kuning kat atas tu...)
2) Jadi Follower BlogLarian..(dah follow dah..tapi gambar koi tak kuar kat follower tu)
3) Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)
4) Tag 3 orang rakan atau lebih...(dah tag...jap lagi kang koi bagi tau deme)
5) Beritahu rakan tag anda tentang BlogLarian(haa..kejap lagi nak bgtau)
6) Akhir sekali Masukkan tajuk dan link en3 tadi dalam komen ini bersama tajuk blog untuk disenaraikan...(dah publish nanti koi buat)
contoh:
Furdunesia@nline
http://furdunesia.blogspot.com....

Kepada yang sudah mendaftar di Bacto.blogspot.com, diharap jgn mendaftar lagi untuk proses kemaskini. Terima kasih

13 comments:

  1. thanks kak koi.. nanti anis buat yek.. hehehe (^__^)

    ReplyDelete
  2. tahniah koi..
    lepas ni mencanak le traffic koi ..
    hehehhe

    ReplyDelete
  3. waaa..kita da terplih msuk bloglarian!!!

    ReplyDelete
  4. ada masa try guna system dlm bloglarian ni utk jenguk blog kawan2

    ReplyDelete
  5. heheh kuruskn badan ramai ramai jom ;)

    ReplyDelete
  6. kak ati pun kena tag juga

    koi tu maksud saya ke..

    ReplyDelete
  7. eh.. akak tagged sy? makaseh akak..
    tp sy dh buat.. hehe..

    ReplyDelete
  8. Ini benar-benar menarik. Aku suka membacanya

    ReplyDelete
  9. ekekekeke kelakar plak bile ade yg panggil awak 'kak koi'
    ade yg tak tahu tuh
    remark aritu mane??

    ReplyDelete
  10. cik tom join jgk..group no 32 ;)

    ReplyDelete
  11. anis dah join dah kak.. hehehe (^___^)

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...

Post Terhangat