Thursday, December 23, 2010

menang GA vs kene kerja di cuti hujung minggu...

Semalam sebelum balik kerja koi tatap la blog koi yg tak seberapa ni...tengok2 cbox..kot kot ada jejak yang perlu dibalas..oh ye...koi balas jejak ikut kata hati koi..yg mana koi rasa perlu dibalas..atau ignore jer...kalau takat datang...cari cbox..tulis “klik nuff”,”singgah”,”tembak nuff”,”salam nuff”...memang koi tak layan...tak iklas jer gayanyer....nak suruh koi pergi klik nuff dia balik semula la tu...

Tengok cbox..ada ucapan tahniah dari Ekin...koi menang GA di blog mama Zharfan...terus koi pergi blog mama zharfan...koi pun terpikir pikir...bila masa pulak koi join GA yer...rasanye tada macam dah berkujung ke blog beliau..tak nampak apa apa pun....koi pun tengok satu2 entri...oh yer...ade laaa....koi konfius konfius jer...sbb koi tak anggap pun itu adalah menyertai GA...sekadar memberi komen posing mama Zharfan anak beranak...dan komen tersebut terpilih sebagai pemenang....tengs ye mama Zharfan...

Dan tak lupa tengkiu jugak kat Ekin...kalau Ekin tak bg tahniah..mungkin koi tak dapat GA tu...sbb mama Zharfan akan pilih pemenang lain kalau koi tak respon dalam masa 24jam dia publish entri tu....

Tapi petang semalam dan dan pulak broadband ni nak jadik lembab...takleh bukak pulak emel....alamak...nanti tak dapat ole ole dari UK kalau tak bagi emel feedback kat mama zharfan....dan koi terus start kereta pergi bilik konsultan..pinjam guna komputer c/w streamyx yang laju gile...dapat pun koi hantar emel dan dapatlah koi balik ke rumah dengan tenang...

On the way balik bos pulak telepon...paksa koi kerja hujung minggu ni...alahai...rosak koi punyer cuti...koi taulah nanti boleh ganti cuti tu hari lain...tapi bila time nak amik cuti ganti tu...banyak jer alasan dia tak bagi cuti....tu yg geram tu...tapi nak wat camner, kerja yang perlu dilaksanakan hujung minggu ni adalah tersangat urgent. Dan takleh tunda lagi dah. Dan ia bukanlah satu kerja yang mudah.

Tapi sebab seronok bakal dapat ole ole dari UK, koi pun dengan gembira bersetuju dengan paksaan bos kena kerja ujung minggu ni...mujur Ainudin dah balik ke site koi mulai minggu ni...so bolehlah koi beragih seorang sehari. Kalau Din takde, dah tentu koi kena cover dua dua hari Sabtu dan Ahad. Oh yer...koi dah tak keseorangan lagi kat site ni...bos dah bagi koi seorang supervisor...hahhalallaalala....senang nak kirim teh tarik!

6 comments:

Yan said... [Reply]

rezeki tk disangka... besh tu!

nadzirah aqilah said... [Reply]

best giler ole2 dari UK.. congrats2!!

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

wah tahniah dapat menang..rezki2

ekinashikin said... [Reply]

kecik punyer hal..hihi...
kita kan kwn..
kan..kan...
ngeeee....

tahniah!!

ekinashikin said... [Reply]

anda di tag join GA..

http://ekinashikin.blogspot.com/2010/12/ladyell-buat-giveawayjom-join.html

cikpuanhady said... [Reply]

waa..tahniah..best tu..

p/s : jom..jom join my contest..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/12/oleh-kerana-dah-tak-tahan.html

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??