Wednesday, February 23, 2011

minum milo anda jadi sihat dan kuat..!

korang suka masuk contest tak...?koi suka gak..kalau yg senang2 tu suka la masuk...kalau hak yg susah2 tugasannya malas la nak masuk...kalau macam peraduan power root tu kan...koi mmg selalu anto paket paket air tu bersama dgn borang peraduan tu...tapi tak penah menang ponn...

milo ada buat peraduan ni..so sape sape yg suka main game amatlah sesuai masuk peraduan ni..koi dah jengah2 macam mana nam join...amboih...byk bebenor syarat nyer...kena pulak ade kena main game online la..proof of purchase tu tak kisah...koi mmg suka simpan2 bar kod la...plastik bungkusan la..bila nak pakai online gamne ni yg lemah ni...tenet nyer lembab tahap siput..siput pun lagi laju...

sesapa nak join..silakan klik ke peraduan milo


ini ialah kempen dari churp churp yer...anybody nak join churp churp and kumpul duit melalui iklan churp churp klik gambar ni...



churp churp ni bersekufu dgn nuffnang...so takde la timbul isu hilang gliterati macam kalau kita join says.

4 comments:

  1. kekadang slogan dorang ni nampak cam ye je hebat... apa pon gud luc dapat hadiah ribu riban

    ReplyDelete
  2. kak koi.. sya xpernah join kempen churp churp nie.. sebab xtau function dia.. sekarang baru tau.. hahaha..

    semoga dapat tambah pendapatan kak.. (^__^)

    ReplyDelete
  3. kecik2 dulu suka ratah milo.. heheh..

    ReplyDelete
  4. cemomoi>tak penah nyer dapat hadiah pun...
    nadzirah aqilah>jomla join churp churp
    sz>ha...ni mesti gigi rongak ni..

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...

Post Terhangat