Sunday, March 27, 2011

kelas deco cup cakes

last week koi pergi kelas deco cup cakes...untuk orang baru belajar cam koi ni...dapt hasilkan deco cam ni kira dah best gila dah ni..takde la susah sangat pun..tap koi rasa RM 160 agak mahal untuk kelas yang dihadiri seramai 5 orang dan peralatan pembelajaran yang tak cukup...main kongsi2 pulak...tak puas rasanya kena gilir2 pakai peralatan nak buat decoration cup cakes tu...sorang buat 12 bijik cup cakes dan boleh bawak pulang...tak berbaloi...layan gambar jeklah yer...










3 comments:

cemomoi said... [Reply]

lepas ni befday takyah le nak beli dah

miss liza said... [Reply]

patotlahh ta leyh bwk g opis,,bru nk bjor upenye..

Nafisa81 said... [Reply]

liza?bukan tanak bawak opis..takder time la nak buat..sibuk

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??