I will follow youuu....

Sunday, March 27, 2011

kelas deco cup cakes

last week koi pergi kelas deco cup cakes...untuk orang baru belajar cam koi ni...dapt hasilkan deco cam ni kira dah best gila dah ni..takde la susah sangat pun..tap koi rasa RM 160 agak mahal untuk kelas yang dihadiri seramai 5 orang dan peralatan pembelajaran yang tak cukup...main kongsi2 pulak...tak puas rasanya kena gilir2 pakai peralatan nak buat decoration cup cakes tu...sorang buat 12 bijik cup cakes dan boleh bawak pulang...tak berbaloi...layan gambar jeklah yer...










3 comments:

terokai seni said...

lepas ni befday takyah le nak beli dah

aliza alias said...

patotlahh ta leyh bwk g opis,,bru nk bjor upenye..

AzianKhalil said...

liza?bukan tanak bawak opis..takder time la nak buat..sibuk

Klik! Klik!

Anugerah Entry Popular