Tuesday, September 20, 2011

Coklat Kak Effa

Effa Mybaby is now kemaruk to make homemade Chocolate...wawawa....kalah koi dia punyer dia design coklat skang ni...okeh...layan gambar2 jer...







**gambar2: facebook kak effa...utk sebarang tempahan coklat...sila hubungi koi...

2 comments:

Anamarza said... [Reply]

wah! jelesnya bila la saya nak start projek buat coklat camtu, asyik tertangguh je, ada sempat expired coklat dlm simpanan

Effa said... [Reply]

hehehehe Anamarza, saya mula ni pun secara tak sengaja dan tak plan langsung :p tiba2 aje balik dari kerja stop over kedai menjual bahan2 pastries, sampai rmh terus buat.... kalau tunggu masa free, mmg tak 'tiba' hehehe. Apapun, thanx to my dearest fren Azian for the support and knowledge shared.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??