Saturday, March 24, 2012

Ayai Ilusi Eksklusif





baru baru ni Bos koi mintak koi savekan gambar2 dari henpon beliau ke pc...dan koi dgn dengan itu mengambil kesempatan untuk mencilok beberapa keping gambar beliau. tapi sebelum koi upload, koi pastikan la gambar tu tak memberi keaiban kepada beliau. gambar yg elok2 jek la yg koi cilok untuk upload.

gambar2 dengan jamal abdillah tu diambil masa jamal abdillah datang ke JB sebab ada show kat JB ni. masa tu Abang Ayai bertugas di sebalik tirai pentas persembahan Jamal. buat buat sound check...berlatih dengan backup singer...susun lagu...dll...masa hari Jamal buat show tu...tiba2 je Jamal announce nak duet dengan abang ayai...mula2 abang ayai taknak...dia kata segan sbb tak salin baju dari siang.

last2 koi tengok sama naik aje dgn Jamal duet lagu Seroja...ohh..koi takde yer.. koi cuma menonton video clip performance beliau dalam hp beliau ajer...

waah..blog koi dah macam bloh hiburan la...dah boleh chelen beautifulnara dah...hahaha... anggapla ini selingan iklan ajer...

tp kelmarin panas jugak keadaan bila show si jamal ni dah ditipu dek penganjur dari singapore tu..hmm takde duit takyahlah anjurkan apa2 show....kan dah nyusahkan orang...

6 comments:

ajumohit said... [Reply]

Seronoknya dapat jumpe artis ek, hehehe aku kdg2 klu abis idea mmg masuk jugak entry retis ni kekekke

Nafisa81 said... [Reply]

mana ada jumpa artis aju..aku jumpa abang ayai tu ajer sbb diakan owner kompeni koi kerja ni...gambo artis tu koi minta abang ayai bluetooth kat koi

shafie said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
shafie said... [Reply]

assalam..sy ni peminat ayai bos akak tu..minx share kn lagu2 johor yg bos akak tu nyanyi kn leh x...asek dgr kt radio jek..nak gak dgr kt pc sdr ke hpon sdr ke kn..pls eh kak...

AdiaLuze said... [Reply]

Assalammualaikum ...

Ni si punya gambo ni tau tak ni .. Kena mintak izin ni .. Theheeeehee

Nafisa81 said... [Reply]

bgtau dia nak upload kat facebook aje...dia kata okay..jgn letak dalam purse pulak..kata dia

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??