Saturday, March 24, 2012

Stop Domestic Violence..!

apakah dia Domestic Violence??? Domestic Violence tu keganasan rumahtangga...koi pun tak tahu sebenarnya..hanya tahu lepas beli baju ni kat Avon.


RM1.00 dari setiap pembelian Domestic Violence Awareness T shirt ni akan didermakan kepada Tabung Amanah Untuk Wanita. sebagai menyokong usaha membanteras keganasan rumahtangga..koi pun beli la baju ni..

keganasan Rumah Tangga merupakan aspek kekejaman dalam rumahtangga dan ianya berlaku apabila terdapat kecederaan fizikal, didera secara seksual, meletakkan si mangsa sentiasa dalam keadaan takut, sedih dan kebebasan disekat. nak tahu lebih lanjut silalah layari website ini

warna baju ni cantik tau..warna purple...gambar yg koi ambik kat atas tu tak sama dgn warna sebenara sebab efek flash kamera yg tak siuman, tapi bagi kita yg pakai tudung tutup dada..tak nampak pun tulisan kempen tu..tertutup dengan tudung...

haaa...cantikkan...thanks to nisha collection atas katalog avon kempen 6-2012 ni..

baju ni ade dua size..satu kecik M/L...satu besar XL/2XL...atau dalam erti kata lainnya..satu body hugging..satu biasa...satu untuk free hair..satu untuk pakai tudung...hahaha...apapun koi mmg sukakan warnanya...

4 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

Memang cantik baju tu. I likee...

Mazru Majid said... [Reply]

utk perempuan je ke..hehe

Nafisa81 said... [Reply]

utk laki pun boleh juger...boleh tolong bayarkan aje la..

ekinashikin said... [Reply]

cantik la kaler dia...suka..suka

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??