Tuesday, April 3, 2012

peraduan kumpul huruf dan Menang Dutch lady..

korang perasan tak ada air kotak Dutch lady yang satu jenis tulis Kids, satu lagi tulis School. haa...beli air kotak tu..pastu kumpul2 huruf untuk form perkataan LESS sugar atau CALCIUM atau OMEGA...setelah susah payah berpenat lelah koi mengumpul huruf, bila baca lagi sekali borang peraduan...sekali dia mintak barcode sekali sebagi bukti pembelian daa..mana nak cari..semua koi dah humban dalam tong sampah...haduuu....

sia sia koi mengumpul huruf tu semua...adeh keciwa...nasib baik anak2 koi memang sukakan air tu..kalau takat beli yang kotak kecik Kids tu..hehe...senapas je dah bunyi slurppp...habis...jadik tak rugi apa apalah...lepas ni semua jenis biskut, air kotak, jajan, susu, diaperrs nak kena simpan barcodenya..

sama la macam Lampin pakia buang Drypers..koi dok kumpul mata ganjaran yang ada kat polybag dia..rupanya dia suruh collect barkod..chehh..buang karang...dah banyak pulak tu...sempat simpan 4 ke 5 keping aje ari tu...skang si Abang Mukhlis dah tak pakai diapers..so pembelian Drypers dah kurang sikit la...


jom masuk kumpul huruf ni...kalau nak best..jom kita tukar2 huruf nakkk??

4 comments:

ekinashikin said... [Reply]

best ni...tu la kena kumpul barcode dia klu beli apa2..hahahah...
tp kdg2 menyemak plak kan...

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

Apa lagi... gi cepat kejar lori sampah tu before diorang bakar!! :D

Nafisa81 said... [Reply]

uiii...siap ada satu laci khas utk kumpul barcode dgn proof or purchase

ajumohit said... [Reply]

adooiii aku dah letih join contest ni, good luck ek yan..gigih ko ngumpul sume tu ek hehehhee

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??