Tuesday, June 26, 2012

Tudung bawal bertona tona...

semalam tudung bawal dua tiga tone warna yang koi order dari kawan koi melalui FB. hehe..amik sampai 10 lai...hah nko..jenuh gayakan..hehehe...sebenarnya...koi ni kalao memilih selai tudung kat kedai rasa kurang aman dengan gelagat anak2 teruna koi yang kemain ligat...nak memilih barang barang pun hilang mood. so moodnya beli online...koi tayah ke mana2..tunggu jer...semuanya dihujung jari..yang kat bawah ni antara warna tudung yang koi beli...En. Suami koi tak berapa berkenan koi pakai tudung ada awning...dia kata tak sesuai. tentang mana yang tak sesuai koi pun tak tau...pd koi tudung kain jersey senang nak pakai..lebih2 lagi time tak sempat gosok tudung...
hari ni koi pakai tudung kaler kat atas ni...huhu..rasa cun seyyy...tudung baru
 
esok mungkin yang ni

lusa yang ni plak kot...

pastu ada pattern yang berjalur jalur macam kat atas ni...

kalo korang berminat boleh la ker Facebook kawan koi tu kat :
harga pun berpatutan..nak pakai pun senang...

gambar2 dari facebook hijab muslimah.

5 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

Tengok pada pix profile tu, mmg Nafisa nampak sesuai dgn tudung bawal. Berbanding I ni, bila pakai rasa mcm muka jd 4 segi je sejak makin "muda" ni, dulu2 sesuai plak.. Entah la, ke perasaan sendiri ke tak tau lah.

Mazru Majid said... [Reply]

kenape aok panggey bawal?ikan bawal ke haper?pelik aokme neh..

LydSunshine said... [Reply]

Saya pun suka tudung bawal. Yang tone berbelang tu tak jumpa lagi. Saya beli kat area ofis ni je. RM15 selai.

Nafisa81 said... [Reply]

semalam koi pergi mydin...tudung 2 tone ni dijual pd harga RM12.90.

kak sam: gambo kat profile tu gambo 10 tahun yang lalu...

RazFiRa said... [Reply]

cantik!

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??