Tuesday, September 24, 2013

Glamer Bini Mat Yo

bini mat yo
Alamak...tak clear la pulak
 
Glamor betul bini Mat Yo dalam seminggu ni…Ini semua gara-gara perang mulut antara
Bini Mat Yo dan Pakcik security berkenaan dengan parking kereta. 
Owh..koi belum tengok video klip tersebut ye…baca-baca jer…

Hmm…berkahwin dengan orang popular…tak kisahlah penyanyi ke..pelakon ker…
.pemain bolasepak ker…apa sahaja yang dilakukan dengan mudahnya akan tersebar 
dan dengan mudahnya akan menerima hentaman. 
Bersedialah mental dan fizikal

Apa yang diperangkan koi pun tak tahu sebab malas nak tengok..
sapa nak tengok carilah sendiri…
takde pekdahpun dengar orang berikam lidah.
 Kalau nak bertegang urat bertikam lidah pun..biarlah tentang sesuatu yang mendatangkan faedah.
 Berbahas tentang ilmu ker…masa tgh  site meeting ke..hahaha

Seorang wanita yang telah berkahwin…apabila dia berdiri..orang akan melihat siapakah suaminya.


index  
Eh..ini bini Khairul Fahmi

7 comments:

Azlan Strider said... [Reply]

memang glamer pun bini dia..tapi perkataan yang dilemperkan tu agak pedas..hehehe

Regards,
-Strider-

diana said... [Reply]

suka tengok apek dengan bini dia...paling best bini dia tak pernah campur pun bab2 bola yang melibatkan laki dia..dia sibuk dengan krim muka dia je..hahahha

nita said... [Reply]

saya tertengok juga video tapi sebab nak tahu sapa Mat Yo tu.. baru tahu pemain bola.. hehehe..
nak komen tak beranilah.. moga kita semua jaga tingkah laku..

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

I pun ada gak tengok video tu..
emmmmm apa nak komen ye?. Actually I pun baru tau itu Mat Yo.. hahahaha...dasyat... org tak minat bola camni la.

Aju Mohit said... [Reply]

ha yeke? baru tau ni, tak pasal2 glemer ye ;)

Rashid said... [Reply]

a'ahh apa kesnya? hehe .. apapun moga semuanya akan berakhir dengan baik-baik.Apa nak kecohkan.. banyak lagi 'isu besar' nak direnungi ..

AkuBiomed said... [Reply]

Tidak sepatut melontar perkataan biadap kepada orang tua yang boleh dikatakan sebaya dengan orang tua. :-(

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??