Thursday, September 26, 2013

Sebelum & Selepas

DSC01331 DSC01332
SEBELUM                                SELEPAS

Sebelum apa? Selepas apa? Masa ni tengah jaga orang korek tanah kat site. Bosan. Panas. Takde nak buat apa..amik gambar sendiri. Lepas ambik gambar tu..tengok..MASYAALLAH…garang nya muka koi. Patutlah budak-budak kat site takut dulu. Dah la hitam, gemuk, garang….Memang menakutkan.

Pastu koi bukak beg..ambik bedak..tepek-tepek lebih kurang…senyum sikit…dan angkat henpon tinggi-tinggi supaya mendapat sudut dan pencahayaan yang sesuai…’kechekek’ !Okay….yang ni nampak okay sikit. Kurang menakutkan.

5 comments:

  1. haha...biasa laa kalau dah duduk kat site..memang muka kena garang..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. Kawan I sorang Cikgu sanggup berspek walau tak rabun semata2 utk menampakkan diri dia garang. You kira bersyukur dah tu, takyah berspek bagai, org dah takut!. Berkarisma la tu namanya!!.

    ReplyDelete
  3. eh eh lain benor ye, macam iklan product kecantikan pulak...
    kena senyum sokmo lah ye..

    ReplyDelete
  4. ahha ingatkan pakai produk apa tadi, rumah ko katner yan? aku duk jb sampai sabtu jr

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...

Post Terhangat