Thursday, September 26, 2013

Sebelum & Selepas

DSC01331 DSC01332
SEBELUM                                SELEPAS

Sebelum apa? Selepas apa? Masa ni tengah jaga orang korek tanah kat site. Bosan. Panas. Takde nak buat apa..amik gambar sendiri. Lepas ambik gambar tu..tengok..MASYAALLAH…garang nya muka koi. Patutlah budak-budak kat site takut dulu. Dah la hitam, gemuk, garang….Memang menakutkan.

Pastu koi bukak beg..ambik bedak..tepek-tepek lebih kurang…senyum sikit…dan angkat henpon tinggi-tinggi supaya mendapat sudut dan pencahayaan yang sesuai…’kechekek’ !Okay….yang ni nampak okay sikit. Kurang menakutkan.

5 comments:

Azlan Strider said... [Reply]

haha...biasa laa kalau dah duduk kat site..memang muka kena garang..hehe

Regards,
-Strider-

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

mmg nampak beza hihihi
senyum sikit

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

Kawan I sorang Cikgu sanggup berspek walau tak rabun semata2 utk menampakkan diri dia garang. You kira bersyukur dah tu, takyah berspek bagai, org dah takut!. Berkarisma la tu namanya!!.

nita said... [Reply]

eh eh lain benor ye, macam iklan product kecantikan pulak...
kena senyum sokmo lah ye..

Aju Mohit said... [Reply]

ahha ingatkan pakai produk apa tadi, rumah ko katner yan? aku duk jb sampai sabtu jr

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??