Sunday, October 20, 2013

Lama tak Jumpa...

agak lama juga rasanya koi tak update entry kat dalam ni...sibuk sungguh..tapi kalau berfesbuk koi ada jer masa...ini adalah kerana mesin enjut-enjut buai anak koi dah rosak. Ntah camana boleh rosak. Ada guarantee, tapi resit pembeliannya dah hilang pulak. Dah puas koi geledah bilik, tak jumpa...takkan nak mintak lagi satu...Terpaksalah koi mengenjut buai dak Aril ni...bila buai berenti je..matanya celik besor...hadehh...pening mak!

Buat muka minta dukung la tu

 lagi bertambah sibuk sebab raya haji hari tu. Koi pulang ke Raub hari Ahad pagi..balik JB pada hari Selasa sebab En. Suami kerja la hari Rabu. Seronok dapat balik kampung tengok parent walaupun kejap. Rasa bertuah sangat diri koi ni dapat suami yang sanggup amek cuti Hari Isnin, dan tanggung perbelanjaan pergi balik kampung koi. Bukan semua suami sudi tau...

Hari Jumaat sebelum raya tu pulak, parent in law dengan adik ipar datang rumah kat JB...pulangkan kereta. Pastu sempat la bawak diorang jejalan kat Angsana. Biras koi teringin benar nak ke Angsana. Asik dengar citer orang jer...mana tahan. Alah bukan ada apa pun kat Angsana tu..hehe..padahal masa bujang dulu boleh datang kul 9 pagi balik 9 malam.

Huduh pe'el si Abang Mukhlis, Sepupunya tengah makan, pergi mengecek nak makan sama. Habis pulak tu...sampai order lagi sepinggan

Okaylah...koi dah nak tido nih...nnt sambung lagi dengan entry yg lebih menarik yer...

Selamat Malam semua..saya dah ready nak tido.


ps:oh yer...sudi sudi la add friend kat fb koi... :)


5 comments:

LydSunshine said... [Reply]

Sudi jugak nak add, tapi nama apa. Yan, tido pakai bedung lagi ke budak itu?

Puan Ida said... [Reply]

bambamnye die
omei tol
salam perkenalan dari ida ye
jemput singgah blog ida ye
umielman.blogspot.com
dah follow blog ni no 178

nita said... [Reply]

seronoknya dapat balik kampung..
comelnya sikecik tu kan...
da add tunggu di approve jer.. ^_^

Sidratul Muntaha said... [Reply]

raya qurban tahun ni bese2 je jugak bagi kami
org uamh keje senin dgn rabu
jadinya selasa tu blik le uamh mak kejap kat klang

pemanggang ajaib tu byk lagi menda nak kena explore
dlm senarai insyaa Allah murtabak dgn apam balik

Khamsi Abdullah said... [Reply]

Amboih..semangat betul die. Memang baby Pahang semangat2 eh? Anak kawan saya pon phuhh..boleh cramp tangan klu dukung lelama.

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??