Thursday, October 3, 2013

WW: Pantai Buatan

 DSCN1225
DSCN1227
DSCN1218
DSCN1221
DSCN1219

9 comments:

  1. ni kat sepang ke?

    *yan, kat mana awk sewa domain? Berapa rm setahun? Cemana nak buat kalo nak pakai domain? Bleh tak cite kat saya. Kalo nak email pon bleh nu_sigma1980@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. wah...kat mana pantai ini??macam menarik...hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. lerr...entry ni keluar hari khamis pulak. schedule hari rabu.hehe

    ReplyDelete
  4. ni kat Country Garden, Danga Bay, kat Johor. Husband kerja pasang air cond, fire fighting, piping sumer kat sini. Pasni kalao dah siap memang takyat marhaien cam kita2 ni tak merasa nak masuk...ni buat club house untuk org kaya-kaya jer...

    ReplyDelete
  5. nanti cantik la tempat ni kan??lepas tu kita tengok je la dari jauh..heheh

    ReplyDelete
  6. ohh pantai buatan ek? kat danga bay rupenye ek? ingatkan kat oversea tadi.. mmg non hadi duit la nk dpt pegi tpmt2 gitu kalo dah mahal :P

    ReplyDelete
  7. tak pegi lagi. padahal sepelaung je dari rumah....

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...

Post Terhangat