Thursday, October 3, 2013

WW: Pantai Buatan

 DSCN1225
DSCN1227
DSCN1218
DSCN1221
DSCN1219

9 comments:

LydSunshine said... [Reply]

ni kat sepang ke?

*yan, kat mana awk sewa domain? Berapa rm setahun? Cemana nak buat kalo nak pakai domain? Bleh tak cite kat saya. Kalo nak email pon bleh nu_sigma1980@yahoo.com

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

kat mana ni?

wahida said... [Reply]

kat mana ni?

Azlan Strider said... [Reply]

wah...kat mana pantai ini??macam menarik...hehe

Regards,
-Strider-

Nafisa81 said... [Reply]

lerr...entry ni keluar hari khamis pulak. schedule hari rabu.hehe

Nafisa81 said... [Reply]

ni kat Country Garden, Danga Bay, kat Johor. Husband kerja pasang air cond, fire fighting, piping sumer kat sini. Pasni kalao dah siap memang takyat marhaien cam kita2 ni tak merasa nak masuk...ni buat club house untuk org kaya-kaya jer...

diana said... [Reply]

nanti cantik la tempat ni kan??lepas tu kita tengok je la dari jauh..heheh

anamizu said... [Reply]

ohh pantai buatan ek? kat danga bay rupenye ek? ingatkan kat oversea tadi.. mmg non hadi duit la nk dpt pegi tpmt2 gitu kalo dah mahal :P

gadisBunga™ said... [Reply]

tak pegi lagi. padahal sepelaung je dari rumah....

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??