Tuesday, November 19, 2013

Kacakkah Pasangan Anda?


Nampaknya kerjaya sebagai jurutera tidak cukup untuk mengacakkan seorang lelaki ye en. Suami...
tak kacak pun takpe la..
koi sayang juge..

6 comments:

nita said... [Reply]

la tak tersenarai dari lelaki kacak la laki koi rupanya.. hehehe

Kesuma Angsana said... [Reply]

hehehe,,, leh caya ke ni !

LydSunshine said... [Reply]

laki koi pon tak termasuk dlm senarai ni. Lagi la dia meniaga sendiri je. Hehehe.. Yang penting dia paling kacak di mata koi je sudoh. Tapi mmg tak dibafikan, kalo gi spital, koi tgk doktor memang hensem. Nak2 yang baru graduate. Muka suci je.

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

First time I nampak keratan tu kat FB, I terus menjerit happy sbb engineer tak mengacakkan seorang lelaki.. syukur alhamdulillah, susah jugak klu hubby kita kacak sgt!.

harumankasehvee said... [Reply]

klu suami kacak sgt , hati gundah gulana jer ... heheheeee

Azlan Strider said... [Reply]

alahhh..jangan percaya sangat surey2 macam nie..biasanya itu semua pengaruh filem..hehehe

Regards,
-Strider-

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??