Tuesday, November 19, 2013

Kacakkah Pasangan Anda?


Nampaknya kerjaya sebagai jurutera tidak cukup untuk mengacakkan seorang lelaki ye en. Suami...
tak kacak pun takpe la..
koi sayang juge..

6 comments:

  1. la tak tersenarai dari lelaki kacak la laki koi rupanya.. hehehe

    ReplyDelete
  2. hehehe,,, leh caya ke ni !

    ReplyDelete
  3. laki koi pon tak termasuk dlm senarai ni. Lagi la dia meniaga sendiri je. Hehehe.. Yang penting dia paling kacak di mata koi je sudoh. Tapi mmg tak dibafikan, kalo gi spital, koi tgk doktor memang hensem. Nak2 yang baru graduate. Muka suci je.

    ReplyDelete
  4. First time I nampak keratan tu kat FB, I terus menjerit happy sbb engineer tak mengacakkan seorang lelaki.. syukur alhamdulillah, susah jugak klu hubby kita kacak sgt!.

    ReplyDelete
  5. klu suami kacak sgt , hati gundah gulana jer ... heheheeee

    ReplyDelete
  6. alahhh..jangan percaya sangat surey2 macam nie..biasanya itu semua pengaruh filem..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...

Post Terhangat