Monday, April 21, 2014

Hantaran tunang...turn adik..

Busy menggubah hantaran tunang di adik. ...my only adik girl...kalau koi 33...dia 23...sifir yg mudah sbb mak koi bersalinkan dia masa koi dajah 4...masa tu suka sangat dapat adik pompuan.  Harap2 dia pun suka sbb ada kakak yang baik dan cantik macam koi...haha

Tema dari adik untuk tunangnya kaler biru muda. ...dr tunangnya lak kaler purple.

Koi dah balut alas hantarannya...skang kan pattern taruk atas bantal..tapi bantal tipu tipu je la...

Polistrin tu..dibalut dengan span utk effect kelembutan bantal la cekononnya.

Kalau nak beli yang dah siap pun berlambak kat kedai pengantin. Nak tempah suruh org kedai buat pun boleh..tapi mcm tara berbaloi-baloi la kalau boleh sendiri bikin kan...

Kalau sibuk dgn kerja mcm adik koi. ..mmg tak rajin nak buat. Masuk pukul 9 pagi. ..keluar pukul 9 mlm...Kadang2 11 mlm. Terlalu kadang keluar pukul 6. Cuti seminggu sekali. ..masa tu la nak dating la..nak gi bank la..pejabat pos la..shopping la...so..akak nya yg tak kerja ni okay je nak tolong buatkan hantaran.

Untuk anak sedara suami boleh tolong..takkan adik sendiri tak boleh kan...

Untuk alas hantaran tu...sebiji polistrin putih bentuk bantal tu harganya RM5. Span sekeping RM0.80. Kain satin 2 meter..kain net bercorak 2 meter. Manik tepi2 tu option.  Span dlm tu pun option. Yang takde option dan yang paling penting sebenarnya... .ketabahan...hahahaha. ..Anak2 koi mempunyai semangat inkuiri yang sangat tinggi...

2 comments:

Azlan Strider said... [Reply]

owh...kira sekarang akak tengah busy dengan wedding laa ek..hehehe

Regards,
-Strider-

Diana Rashid said... [Reply]

boleh sewakan kat orang kalau gini..cantik..

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??