Tuesday, June 3, 2014

Khinziaq?

Hehehe...

Apa paham ke Cadbury UK ni Khinziaq tu apa?

Sedara kita tu tweet dalam loghat Kedah...apa ada ke bahasa Melayu daerah dalam Google Translate. ..hehehe...

Maciam maciam la....tapi tak sangka pula Cadbury ada masa nak jenguk dan reply twitter kan...

Walaupun JAKIM dah sahkan halal semula...bagi koi...
Kalau report makmal KKM yang tersebar itu salah...
Dah tentu Cadbury akan melenting...
Minta KKM buat sidang akhbar...
Atau apa apa jua tindakan yg boleh membersihkan kembali reputasi mereka. ..

Oleh kerana ia hanya coklat. ..
Dan rasanya....
Belum ada umat Nabi Muhammad yang mati sebab tak dapat makan coklat Cadbury. ...
Jadi koi tak berhasrat utk makan Cadbury lagi...
Jom kita...!

2 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

Inshaallah mmg tak akan makan lagi sampai bila2, 7 keturunan.

LydSunshine said... [Reply]

Tu la, lawak je baca tweet dia ni. Dah la buat loghat kedah. Last skali siap jawab i don;t expect a reply. hahahah..

Harap2 kita istiqomah la memboikot.

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??