Monday, August 4, 2014

Coklat lagi....

Dah seminggu raya pun ada lagi order coklat ketupat raya...
Nyum..nyum...
Menunjuk tak koi?
Hehehe
Tapi tukang buat leh tengok je ye...
6 hb ni kena kena minum air gula lagi...
Test gula sebelum raya ari tu kansel sbb mesin tak boleh baca darah...
Haiyaaa....
Rugi koi ponteng puasa sehari untuk mgtt...
Last last...
Kena buat lagi sekali..
Pelik betul la makmal kktu ni...
Result group darah koi ari tu...
Dia belum masukkan dalam buku merah lagi...
Dalam buku merah masih result kumpulan darah yang salah...
Ntahapehape...
Oleh sbb nak kena test gula lagi hari rabu ni...
Maka kena la pantang pantang makan sikit...
Takleh bedal coklat sesuka hati...
Takleh minum air gas secukup rasa...
Takleh cekik rambutan gula batu yang kudamba dambakan....

Oh ya...selamat hari raya aidil fitri semua....
Maaf zahir batin..

2 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

Amboiii dasyat!.
Mesti sedap tu.. tu yg repeat order.

Nad MamaZN said... [Reply]

kak, pos kak..
cambest jek tu

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??