Tuesday, November 18, 2014

Berakhirnya prasekolah abang...

Sabtu lepas anak koi ambik sijil prasekolah dia...
Dia pergi dengan ayah dia...adik no 2 dan 3 je..
Koi tak pergi pun...
Malas nak bawa baby tempat orang ramai camtu...

Pada hari yang sama juga diadakan Hari Keusahawanan sekolah...
Adalah budak budak sekolah jual jual...
Macam macam la diorang bawak balik kat mamanya yg tak pergi ni...
Gemuk la mamanya macam ni...
Bila tanya banyaknya beli...
Ayahnya jawab...
Alah buat budak budak tu happy ada orang beli jualan mereka...aiyarkk!

Tapi pra sekolah dia ni takde persembahan...
Masa koi tadika dulu, tiap pelajar cikgu pastikan dia join at least satu persembahan...
Untuk tunjuk kat parent..
Tapi kat sini...persembahannya dari pelajar primary school tu...

Tadi siang pulak...
Diorang ada jamuan...so si abang nak bawak makanan...
Koi tanya nak bawak biskut coklat tak...
Kita buat nanti...
"Ini jamuan perpisahan la mama...bukan jamuan raya"
Dia request nak bawa nugget...
Ok...nnt suruh ayah beli...dan suruh ayah goreng sekali..hahahah..



1 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

Tahniah... dah nk masuk darjah satu plak taun depan

Psstt... "penunggu" kat belog u yg selalu muncul ritu dah xde plak mlm ni Nafisa.. td I mcm cuak2 je nk dtg sini.. takut kena sergah lg.

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??