Monday, November 17, 2014

Perlukan homestay?

Sekarang ni nak cari rumah sewa dah payah..
Yang tinggal semua jenis rumah flat kos rendah...
Yang style rumah teres kebanyakannya dah dijadikan homestay...
pandangan dari hadapan homestay..

Kat depan rumah koi ni ada sebijik homestay milik keluarga muslim...
Dulu owner tinggal di rumah tu...sempatla berjiran tapi tak bertegur sapa...hahaha...
Pastu diorg beli rumah baru dekat area Taman Mutiara Rini...tak jauh dari rumah asal..
Selalu la nampak brother tu datang homestay diorang...mengemas..menyapu..angkut cadar...repair hapa tah...

Koi pernah call tanya dia berapa harga 1 malam...katanya RM200...tapi tu harga school holiday... :)
Harga biasa koi tak tanya pula....
Kawasan kejiranan koi ni boleh dikatakan berhampiran la dengan UTM Skudai dan Legoland...
Sesuai la untuk adik adik yang nak konvo kat UTM kan...
utk abang kakak yang nak konvo..rasanya..mampu kalau nak dok good hope kot...

Kalau ke Legoland...rasanya dalam setengah jam kot...koi pun tak sure sbb tak pernah pergi...
Tapi en.suami koi kata...tak sampai setengah jam la dengan kereta sendiri...



0 comments:

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??