Friday, November 28, 2014

Takde tajuk takpe kannn...

Semalam koi dengan suami pergi hospital nak set appointment date untuk baby Mursyeed...
Pusatnya tu..terjojol aje keluar...
Merening rening macam nak meletop..
Risau pulak koi...
Sampai poliklinik hospital kul 4.15 petang...
Suami koi pergi kaunter sorang...koi tunggu dalam kereta je dengan anak anak...
Tak lama pastu en. Suami patah balik...

"Aik..kejapnya"

"Kita ni dah macam jakun darat...hari khamis org kerajaan kerja sampai kul 3.30 je..."

Hahaha...sungguh koi tak tahu...dah tinggal sebulan je tahun 2014. Patutla masa sampai sepital tengok parking banyak kosong...

Ok...pemergian ke spital agak sia sia...so...teruskan perjalanan ke galeria@kotaraya...
Kat situ ada UTC
Nak ambil mykids baby kembar..
Tapi dah sampai sana...
Dia kata belum siap...
Paling awal tahun 2015 baru ada...
Aik...dalam surat suruh ambil pada atau selepas 5 November 2014.

Ok..dua dua tempat pergi...tapi tak berhasil...
Masa nak keluar tu...
Lalu kat kaunter tabung haji..
Pasal taknak sia siakan hari...
En. Suami pun ajak buka akaun kat tabung haji...
Pasal tak bawak duit deposit yang cukup...
So..belum la boleh nak daftar haji...
Takpe...nanti masa dtg amik mykids yang dah siap nanti...
Kita depositkan jumlah yang cukup utk register pergi haji...
Kaunter tu cakap...daftar sekarang...untuk giliran pada tahun 2077....
Mak aih...
Masa tu umur suami koi 100 tahun...koi pulak 96 tahun...wow!







Sempat selfie selfie dengan budak kembo dalam kereta...ahhh...jangan nak komplen
'Eh..tak pakai baby seat ke'
'Eh..tak bahaya ke macam tu'

2 comments:

Rohani Hashim said... [Reply]

kitorang dh dpt mykid tu. Seminggu lahir buat surat beranak.tp sistem down xleh buat mykid.3hr lps tu dh ok terus buat dan dpt. Apsal lama sgt smpai thn dpn br dpt.hmmm...

LydSunshine said... [Reply]

Eh, tak pakai baby seat ke? Tak bahaya ke?

Hahaha.. gurau je.

So, hari tu sia2 je la pegi sbb semuanya tak selesai? Lama betul turn nak pegi haji. Dah umur 100 tahun kalau masih hidup, ntah larat ke nak jalankan ibadat haji.

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??