Saturday, November 21, 2015

IKEA Cheras...mengidammm!



Kawan koi send gambar ni kat wasapp...
Uwaaa...
Teringinnya nak gi   
Tapi dengan keadaan En.Suami yang super busy...
Memang harapan la nak dapat pergi kan...
Lagipun dia suruh buat senarai...
Apa yang nak dicari sebenarnya...

Masalahnya..kalau tak pernah pergi Ikea..
Mana la tau ada jual apa...ye dak??
Kena lah cuci cuci muka...mata..telinga semua dulu...
Baru boleh buat pilihan kannn...

Hari hari ke IKEA ramai orang?
Keeerrr....masa opening ni je?

4 comments:

  1. IKEA memang ramai orang u.jenuh nak berbaris bayar tu. Nak2 hari weekend lagi lah ramai.

    ReplyDelete
  2. ikea memang ramaiiii orang. harapan dah ada 2 ikea ni kuranglah sesaknya huhu

    ReplyDelete
  3. mmg ramai org tu... in sha allah satu hari sampai lah ke sini kan !

    ReplyDelete
  4. hujung bulan ni baru nak pi ikea cheras

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...

Post Terhangat