Sunday, October 29, 2017

Gegar Vaganza Musim 4 - 2017

Dah masuk musim ke 4 dah Gegar Vaganza...
Juri pulak DatoRamli MS...HettyKoes Endang dan Dato Chef Wan. Wahh...Chef Wan dah dapat profesor...



Persembahan pembukaan tadi Abang Ayai dengan Siti Nordiana dengan Azharina Azhar...mereka ni kan juara dari musim pertama hingga ke 3..

Persembahan pertama dari Liza Hanim dengan lagu Siapa Sangka Siapa Menduga...
Komen dari Dato Ramli MS
Vokal masih lagi berada di kelas kamu. Well done

Persembahan kedua pulak dari Elyana dengan Lagu tak tercapai Akalmu. Komen dari ibu hetty koes endang kamu ini mempunyai karektor yg luar biasa..punya ciri khas...lagu ini rapat sekali nadanya...panjang sgt la komen bunda hetty ni...laju pulak tu...tak dpt koi nak capture...hahaha

Persembahan seterusnya dr Ferhad dangan lagu Kasih Berubah. Komen pula dr DCW. I love your performance. Powerful voice

Seterusnya lagu Seragam Hitam...of kos la dari Lan Kristal kan...
Dalam seikat..daun sirih ...
Mana boleh tak boleh...
Jumpa sehelai sirih bertemu urat..
Korang pernah jumpa daun bertemu urat??
Kompom tak pernah kannn...
Hehehe...abaikan sirih bertemu urat. Komen dari dato Ram...Lan rock la engkau...
Masa Lan perform crowd happening gila...tp Lan suara biasa biasa je...pancit kot

Selalu sangat dengar lagu lagu Jinbara...tp vokalisnya...tak kenal sangat...
Ooo...nama nya Tia....malam tadi dia nyanyi lagu Farhana. Sedap kot suara dia...macam dalam radio...Hetty Koes Endang kata bagus semuanya...Tia pertahankan nada tinggi kamu tadi...

Eh Raja Azura menyanyi?? Hmmm...selalu sgt jadi pengacara..dj dan pelakon sampai org lupa dia pernah ada album. Lagu Hati Terkunci...hmmm...macam tak pernah dengar la pulak...hahaha...layannn..
Ada effort la untuk malam ni...kata dato chef wan ...tp sejujurnya koi bosan kot...

batery nak habis..powerbank pun dah habis...so sampai di sini aje yg koi tulis kat blog....yg lepas2 tu...tengok ajelah...takleh update...hihihi...
uollss...jom tengok Gegar Vaganza musim 4...best + kelako...boleh la buat release tension...cau duluu...wassalam

0 comments:

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??