Thursday, January 4, 2018

Kereta Mirzan

Alhamdulillah....dengan susah payah nak keluarkan seketul si putih ini...

Terpaksa ada...bukan saja saja nak tambah hutang ok...sbb anak koi dah 6...tambah kakak ipar koi...jadi 3 dewasa...5 kanak kanak dan seorang bayi...seorang bayi tu barang dia bukan main banyak lagi...hehehe...

Mula pakai seminggu sebelum raya haji baru ni...1st time bawak balik dah cedera dah dia...tersangkut kat pagar...hahaha...

Nak wat camne...rumah koi kecik je kot...pagar pun manual aje. Ntah bila nak tukar pagar auto ni...takpe berangan dulu...nnt lama lama dapatlah...

Adakah entri ini kelihatan menunjuk? Apa de hal...berapa kerat aje pun yang baca blog koi ni...selebihnya..koi baca sendiri...ala ala diary online gitu....

Ni kiranya kereta Mirzan la...sbb kitorang decide nak beli Starex ni lepas Mirzan lahir...sbb dah tak cukup ruang nak isi.
Kalau balik kampung naik Triton...barang muat orang tak muat...
Kalau naik Grand Livina...orang muat barang pula tak muat...
So Starek ni memang ngam ngam ajelah...

Oklah...itu je nak cerita...wassalam


2 comments:

Diana Rashid said... [Reply]

memang bila keluarga dah besar kena pakai kereta besar juga..kereta dah jadi keperluan sekarang ni. Saya yang ada dua anak pun dah tak boleh pakai sedan..MPV adalah yang terbaik.kita pun tak serabut..

Julia Tarmidi said... [Reply]

Salam singgah & Follow :)

http://www.akuseorangtraveler.com

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??