Thursday, March 29, 2018

EBook

Sekarang ni koi selalu gak beli novel guna google. Tapi novel Alaf21 je yg ada...kira ok la...bukan semua pun mampu dibeli kann...

Novel pilihan pula semuanya jenis jenis novel cinta. Sekarang dah jatuh cinta pada tulisan Anis Ayuni. Tulisannya puitis dan tersusun cantik jalan ceritanya.

Tiba tiba rasa macam.nak jadi penulis novel walaupun nak update blog sebulan sekali pun payah lagi susah...hahaha


Ni antara novel yang koi beli secara atas talian.
Senang je nak belinya...
Mula mula...
Kita baca la dulu samplenya...
Download la sample nya dulu...
So dpt la baca dalam 100 mukasurat.
Dah lebih 10 bab kan...kalau dah terbaca...mmg tak boleh tidak nak habiskan juga.

Sampai kat penghujung sample tu...
Keluar la macam kat bawah ni...
Dia tanya la...
"Want more?"
Masa tu memang berbelah bahagi sungguh...
Padahal tak la mahal mana pun...
Biasanya bawah RM20...
Tapi kalau 1 bulan 3 kali beli...
Pulak tu masuk dalam bil Maxis...
Nnt time nak bayar...mula la rasa menyesal beli...hihihi..
Padahal masa tgh melayan novel tak hengat.

Antara novel yang mmg tak rugi beli
  • Sungguh Aku Cinta 
  • Manisnya Cinta 
  • Gemersik Rindu
Tiga tiga ataa ni tulisan Anis Ayuni. Gemersik rindu dah dijadikan drama. Lakonan Aqasha dan Ayu Raudhah. Manisnya Cinta dah dibuat filem Manisnya Cinta Di Cappadocia lakonan Fazura dan Shaheizy Sam.
Tinggal Sungguh Aku Cinta je belum lagi.

Kalau ada yg nak buat filem/drama cerita ni...
Pelakan dia bagi la Fazura jadi Maira dan Fattah Amin jadi Fajar.
Memang sesuai sangat sangat.
Ulang ulang baca pun tak jemu sbb sweet sangat.
Terbayang bayang dah rupa diorang berdua dalam novel ni
Hahaha....
Okaylah...tetiba rasa nak repeat baca novel ni...
Okey..bye...
Wassalam



1 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

Teruskan niatmu Yan!.
Selamat menulis novel dgn jayanya.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??