Tuesday, May 8, 2018

Happy birthday to me

Tahun ni Mama Yan dah 37 tahun...yeay...
Alhamdulillah syukur nikmat kepada Allah yang mengurniakan kesihatan...kebahagiaan...ketenangan...serta apa jua yang dinikmati sejak lahir hingga ke hati ini.


Ehh...ada yang menyelit mama nak selfie dgn red velvet by SedapMalaya ni rupanya...
Happy birthday to me again..


Aish...separuh dari kek ni Mama Yan makan sorang....sekali jalan sebab sedap tak terkata. Cukup segala rasa lemak...manis...berkrimnya....

Mama Yan tak reti buat kek sedap sedap ni...reti makan je. Yela...nak buat kek seketol...nak kena beli segala bahan. Pastu...pakai sekali dua...dah tak buat kek lagi dah...
Banyak lagi balance nya...lama lama expired. Membazir sungguh. Jangan nak jimat A...kita bazirkan B. Nnt pahala nak jimat sama banyak dengan dosa membazir.

So...Beli aje la kalau nak makan kek sepotong dua tu...
Oh ya...tapi Red Velvet yang supeerr sedap ni Mama Yan tidak beli...tapi dihadiahkan oleh Cik Pia...staff Mama Yan kat opis.

Thank you pia....asik kasik makan makan...harap2 tak gemuk
Yang suka layan kek dan manisan
Boleh add fb cik piah ni ye...
Tapi area JB jek la...

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??