Thursday, July 12, 2018

O&G, HSA


Hari ni Mama Yan ada check up di Klinik Perbidanan & Ginekologi, Hospital Sultanah Aminah. Eh..bukan check up...repeat pap smear sebenarnya. MY memang kena buat pap smear secara berkala...setahun sekali buat di Poliklinik HSA.

Sambil2 menunggu tu...nampak la notis harga wad kelas pertama bagi tahun 2018...mak aiiii...mahal dah ye...
Masa lahirkan Umar Mukhsin tahun 2013 dulu, deposit kelas pertama RM800 je...harga bersalin normal RM100, harga operation pun RM800 je...sekaranggg...boleh semak harga di bawah ni ye...

CAJ RAWATAN BERSALIN KELAS PERTAMA

DEPOSIT MASUK WAD
LSCS RM3,000.00
NORMAL RM2,000.00

HARGA WAD ( mengikut kelas)
A 1 katil) Rm135.00
B (2 katil) RM 105.00
C (4-6 katil) RM 75.00

MODE OF DELIVERY 
SVD RM450.00
FORCEP RM600.00
VACUMM RM 600.00
ASS. BREECH RM600.00
LSCS RM1,200.00

DEPOSIT MASUK WAD BAGI WARGA ASING 
WAD GINEKOLOGI RM2,800.00
WAD BERSALIN


Adik adik...sila lah menabung lepas dpt result 2 line ye...
Lupakan lah korang punya babymoon la...baby shower la...
Mengidam tony romas la...Bijan la...
Banyak tabung nak kena buka ni... tabung wad bersalin, tabung keperluan baby dan tabung akikah okey. Kalau kawen dgn orang Jawa...lantak korang kena buka tabung mandi tian...hahahaha...

Ok...nombor dah nak sampai...ciau dulu...wassalam

Hospital tua yg banyak berjasa



0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??