Monday, August 20, 2018

Simulasi Haji Cilik

Throwback 9.8.2018

banyak kisah kisah throwback sebab tak sempat nak keluarkan story panas panas...hahaha
Tadika tempat Umar Mukhsin belajar ni minta pakaikan anak anak dengan kain ihram siap siap dari rumah. Mama dengan ayahnya google ajela cara cara pakai ihram...
almaklumla..belum punya peluang dan kesempatan untuk ke tanah suci.

ada banyak gambar yang teacher dia bagi tapi MY muatnaik gambar yang ada Aril ajelah. Siap ada pasport, ada tiket kapal terbang, ada tag nama, buat simulasi macam real la...

Masa Mama Yan kecik kecik dulu takde ni semua...bagus zaman sekarang ni...macam macam aktiviti ada.

yang dalam bulatan tu Umar Mukhsin @ Aril

Wahh...tunduk je tawaf

betul betul berhajat ni...sampai pejam mata berdoa kat hajarul aswad.

1 comments:

Akak Kembang said... [Reply]

Comelnya haji2 cilik ni kan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??