Rindu ke aok...

Dah lama koi tak menulis dalam blog koi nih...
Sangat la busy sekarang ni...
Anak nak naik sekolah darjah 1 sorang...nak masuk pra sekolah sorang..
Banyak benda nak dibuat...
Nak repair seluar..nak jahit lencana..nak label buku...nak sampul buku...

Pastu tiap hari nak kena buat kerja kerja rumah yang koi rasakan tak pernah berakhir...
Satu hari tak tahu berapa kali ngelap meja...sapu sampah...
Macam kerja kedai makan dah ni...
Maklumla....bebudak tengah nak membesar

Satu entry ni ambil masa dua tiga hari baru siap..
Tambahan pula lagi sekarang sibuk pulak dengan business online...
Memang bertambah terabai la blog ni...




2 Comments

  1. Budok besor itu memang suka main sudu kan? Ngape le ntoh.

    ReplyDelete
  2. hihihi.. comel je budak yang main sudip ter..

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...