Showing posts with the label jom jahitShow all
Kitchen Hand Glove
Pin it

cekononnya la kan..dah ada microwave oven..nak la ada sarung tangan pulak kan…. tapi tak sempat je nak ke kedai dua ringgit u. so, belek2 buku jahit jumpa pola kat atas ni… yeehaa…jadikla hendaknya kitchen hand glove koi ni kang.   haa…macam comel jer…macam cantik je…suka tak..? ha…co…

Read more
Seluar Ibu Nandung
Pin it

sepanjang tempoh kehamilan ni..koi tak pernah pakai maternity dress atau baju yang jenis yang jubah-jubah tu...pada koi sangat sukar mencari pilihan untuk baju seumpama itu. kebanyakan Maternity dress yang koi berkenaan akan kelihatan tergantung-gantung atau tak cukup inci sampai buku lali. ow…

Read more
Projek transformers
Pin it

haa...hari ni koi nak tunjuk satu projek transformer koi di hujung minggu yang lalu.. Ini adalah projek di mana sarung bantal peluk @ bantal golek @ bolster yang didapati jika anda membeli set cadar bertukar wajah…oleh kerana kitorang pulak takde bantal golek tu…so, drpd terbiar dan terbuang baik …

Read more