Showing posts with the label makanan kanak-kanakShow all
Resepi Spageti Cheese & Herbs
Pin it

Ni sebenarnya masak masa nak buka puasa bulan Ramadan yang lalu.. Tapi punya lah sibuk sampai tak sempat sempat nak up story dalam blog. Memang lemau habis.. Ni dah habis raya... dah boleh kembali rancak menulis patutnya... Bahan bahan: Spageti sebungkus 1 tin kecil sos spageti Prego perisa keju &a…

Read more
Popia anak anak
Pin it

Anak anak nak karipap.. Tapi MY malas benar nak menguli karipap.. kadang kadang kan kita ni ada hari malas.. Takde mood nak masak macam macam... masak lauk pun sekadar masak ajelah,,. Jadi Mama Yan gunakan kulit popia aje untuk gulung inti karipap... Cepat sikit siap... hehehe... Popia kanak kanak …

Read more