Amacam…padan tak? Ni la rupa kad orang dah kawen kalo nikah kat negeri Pahang Darul Makmur…haa…Kad negeri lain koi penoh tengok yang Johor punyer.. kadnyer jenis yang keras macam mykad tu…lawo la sikit daripada yang koi punyer ni… Kad ni diberi bersama sama dengan sijil nikah…dia bagi sekeping un…

Read more
cloud in Construction drawing..
Pin it

Kepada kawan kawan yang kerja dengan kontraktor pembinaan..bila nampak cloud dalam drawing jangan pulok jadi macam gambor kat atas nu...memang nampak sangat tak habis mengaji... fresh graduates engineer...jgn tak tau pulok, akitek mmg suka buat cloud cloud kat drawing diorang...nak sampai habis pr…

Read more

dari pagi tadi koi dok melayan blog telordibasuh .best giler ah...ye ker best??gi arr tingok sendiri...koi rasa best jer... yang bestnyer pada koi ada banyok gambor2...pastu adelah cerita dia sikit2...layan gambor tu yang best tuh...tak taula mana encik tolor tu dapat, tapi koi suka tengaok...ta…

Read more
kereta raya..
Pin it

Kelmarin masa koi nak parking kereta nak beli sarapan, tayar kereta aku bergesel dengan kerb…alah batu yang disusun tepi jalan tu…tu la namanya kerb. Aku mmg tak pass kalau parking sisi…hasilnya..sport rim raya yang belum pun berusia sebulan telah mengalami kecederaan..alamak! macam mana nak cakap …

Read more