Tuesday, February 8, 2011

watermark free dari MZHANY...

Dah lama koi nak tunjuk menda nih tapi tak sempat sempat juge lagih...haa....ini adalah watermark untuk gambar gambar koi dalam entry koi nanti...nak buat signature pun cun jugak ni...
yang warna gelap untuk gambar2 cerah..


yang warna cerah ni pulak untuk gambar2 gelap..

watermark ni adalah pemberian si hany...siapa hany?? Hany tu pemilik blog green space...dia bagi koi menda watermark ni sebagai hadiah selaku ummat pertama yang menyertai GA anjuran dia last month. koi tak menang pun GA tu tapi Hany ada sediakan hadiah untuk peserta pertama GA dia...


nak guna watermark ni kena pakai photoscape. So semalam bersusah payah koi memuatturunkan software photoscape tu...huhu..lama tak ingat disebabkan tahap kelajuan cpu di rumah koi amat amatla siput...manakala penggunaan laptop pula..sebarang muat turun dari internet adalah dilarang sama sekali...kalau download gambar @ copy paste tu selalu je buat..sbb kecik...kalau pakai space en suami tak kasik...

koi pun mencuba taruk watermark pada gambar... hehehe... hahaha.. huhuhu... dengan ini tiada lagi mereka mereka dari blog ternama tu suka suka ambik gambar..dan tunggang terbalikkan entri koi untuk diletakkan dalam blog mereka yg fofular tu....dah la tak bagi kredit kat tuan punyer gambar...dan koi dah tak mainlah tulis pakai tulisan biasa kat paint tu...dah ketinggalan kapal...koi kan dah dapat watermark free dari Hany...

oklah..di kesempatan ni..ingin koi rakamkan setinggi tinggi ucapan terima kasih kepada Puan Hany atas hadiah GA ni...nnt buat la GA lagi...InsyaAllah koi join lagi...


testing..testing








8 comments:

Cik SHiNJU said... [Reply]

Cantik...berbaloi gek masuk GA ni kan..heheh..koi dh lama nk blajor wat watermark..x blajor2 gak smpei sudoh..

nadzirah aqilah said... [Reply]

cantik!!!! jeles! hahahaha

ekinashikin said... [Reply]

awww...cantik dan simple je..hihi

Nafisa81 said... [Reply]

tengkiu yun, anis,ekin...tapi sayangnye..watermark tu tulis dianafisa81.blogspot..dan koi pulak tergatal tangan beli domain baru...aziankhlil.com...muahahaha

AdiaLuze said... [Reply]

Klasik jee...Suka laaa...Dah start guna ker watermark cute tu? Tahniah dpt free :D

Nafisa81 said... [Reply]

belum lagi...takde new entry...

Cempakamelati said... [Reply]

Cantik watermark tu, tahniah dapat hadiah.

alinac lover said... [Reply]

best nya dpt free~

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??