Tuesday, May 31, 2011

Busha legging sale...

Size : M, Quantity available: 2
Size : S, Quantity available: 1
Price :RM8/pcs (excluding postage)


Size : M, Quantity available: 1
Size : S, Quantity available: 2
Price :RM8/pcs (excluding postage)


Size : M
Quantity available: 2
Price :RM8/pcs (excluding postage)




untuk membeli, sila emel saya di dianafisa81@yahoo.com atau sms di 017-7995824

Monday, May 30, 2011

are u genius??



ALZHEIMERS' EYE TEST


Count every " F " in the following text:

FINISHED FILES ARE THE RE
SULT OF YEARS OF SCIENTI
FIC STUDY COMBINED WITH
THE EXPERIENCE OF YEARS...

(SEE BELOW)




HOW MANY ?



3??? 4???









. WRONG, THERE ARE 6 -- no joke.

READ IT AGAIN !
Really, go Back and Try to find the 6 F's before you scroll down.


The reasoning behind is further down.





The brain cannot process "OF".




Incredible or what? Go back and look again!!



Anyone who counts all 6 "F's" on the first go is a genius.


Three is normal, four is quite rare. .

Funny toon and living cartoons

meneruskan aktiviti menyelongkar emel tahun tahun 2006..dan jumpa gambor2 yang cantik menarik dan tertarik untuk koi kongsikan dalam blog utk tatapan kite semua..




takyah klik read more yer..sbb tu jer gambarnya...

Saturday, May 21, 2011

twitter weee weeettt..


koi ada twitter..deme ada twitter tak??sebenarnya koi mmg dah lama ada akaun twitter ni...cumanya tak reti nak guna jer...ni dah puas menelaah menda ni lepas terbaca debat mesra blogger solihin zubir dan pelakon Tiz Zakiah di twitter...rasa cam best pulak mende twitter ni...hahaha...

tak cukup dengan tu..koi pun terus follow silihin zubir, lisa surihani, irma hasmie, dato seri najib, aznil nawawi dan jugak kak yan...so kpd kawan2 yang terbaca blog ni dan nak menambah follower, id koi namanya dianafisa81....or klik this button

Follow dianafisa81 on Twitter

tapi ada lagi la yg koi tak paham sgt..ah lantaklah..bukannye penting sangat..cuma bila orang lain ada..koi pun nak ade juga...hua hua hua...dah tu kejap lagi sure bende tu bersawang sawang...sb tak rajin nak update...laptop kat umah tu rosak..tu yang jadik kurang aktif sikit ber tenet,,berblog tu...

laptopnye dah dihanta ke kedai tapi belum siap siap lagi...dah lebih 2 minggu daah ni..takde spare part katanye...huhu..nak kelentong la tu...pasni mmg dah taknak dah kasik anak tgk cd kat laptop...



.

Thursday, May 12, 2011

entri express..

dah dekat 2 bulan koi kerja kat tempat baru...so far oklah...takde la pressure2 cam kat tempat lama...walau camne pun..ini masih di peringkat awal...masa koi dengn TNC dulupun...3 bulan pertama amatlah membahagiakan...releks jer...3 bulan terakhir...haaa...amik kau! berselirat...

this week budak kecik kat opis koi ni akan meninggalkan opis ni...budak kecik ni budak lepasan SPM yang menunggu panggilan kemasukan U @ IPT...result masuk U pun dah dapat...tahniah yer...dapat masuk UTM KL utk Diploma Elektronik...hooho..zaman koi dulu..dapat result yang agak baik cam dia dapat buat degree terus..tak taulak koi zaman skang dah takde pulak direct entry SPM utk buat degree...semua kena buat matrik dulu..abih matrik baru ditawarkan buat degree. kalau sapa tanak buat matrik dulu..pilihan lain adalah diploma...

gambar kat farewell party ari tu..yang 2org duduk kat depan tulah bos koi...yang baju melayu pink kat depan itu adalah En Zahruddin a.k.a Ayai yang merupakan bekas penyanyi Ilusi....

zaman berubah...sistem pun berubah sama la...kalau reverse 20 tahun ke belakang..dapat gred 1 bawah 10 aggregate silap2 boleh pergi oversea...zaman skang mak bapak sape ade duit...belum abih SPM dah boleh pergi oversea dah....

org pikir makin maju ke depan..koi ajak reverse ke belakang balik semula pulak...oklah tu...kita mesti tau sejarah sikit2...

walaupun kat tempat kerja tak pressure tapi tiap kali start enjin kereta nak pergi kerja koi rasa pressure jugak...jalan jammed oiii...nasihat koi kepada wargo johor bahru..kalau dah tau nak menghala ke Danga bay, Hospital sultanah Aminah, Pantai Lido..sila berada di lorong paling kanan yer...bukan lagi sedepa nak sampai susur ke Danga Bay masa tu baru terkial kial nak tukar lorong..menambah nambah jammed tau takk...

Klik! Klik!

Post Terhangat