Tuesday, July 19, 2011

Juvana...berakhir sudah...

berakhir sudah citer Juvana kat TV3 malam tadi...My En Suami jarang2 tengok drama Melayu...selalu dia tengok AXN atau chanel sukan jer...kalau arsenal punyer game, yang dah berapa kali tayang pun dia boleh tengok lagi...lagi pulak kitorng ni berebut dengan anak2..tiap2 malam dioarang mintak nak tgk kartun...cuma malam isnin je kitorang tak beralah...tapi yang peliknya anak2 pun layan gak citer juvana tu...
dia kata cite gadoh gadoh...

koi pun nak buat review jugak pasal citer ni...zaman sekarang takat tertinggal episod2 drama kat TV3 ni tak jadik hal...tonton kan ade...boleh repeat tengok kat tonton ye tuan puan semua...

masa cite juvana ni habis..koi tak perasan pulak ada montaj tu ade tulis apa diorang jadi 10 tahun kemudian..yang koi perasan dah ujung2..lagipun dalam jarak jauh dan tulisan kecik2 koi mengambil masa sikit nak mengeja...

yang pasti botak jadi peninju asia..hahaha...memang ngam la dengan karektor dia masa remaja...
botak ni penah belajar tahfiz tau...


watak yang koi minat, haruslah watak best friend Daim si Apek dan tentulah si Kedah aka Putera Syazlan aka Fimie Don...fimie ade blog tau ni --> blog fimie don .rasanya lepas ni si Botak dengan si Apek akan jadik pilihan para penerbit. bagus jugak cite macam ni...makin ramai hero filem/drama yang berwajah Melayu...harap harap lepas ni mereka mereka ni taklah bangga diri atau demand sebelum masa atau terbabit kontroversi murahan...


Boleh tahankan mamat nie..?

sempat jugak koi skodeng FB si Apek tu...nama betulnya Syazwan Zulkifly. koi suka watak dia dalam Juvana ni...kiranya watak Apek ni menyentuh hati la jugak pada koi. watak kesetiaan dan pengorbanan seorang sahabat...hensem pun hensem...kiranya setahun dua lagi berdiri sama paras la dengan Remy Ishak kat carpet merah anugerah anugerah dalam Malaysia ni...

yang kanan sekali tu Apek@Syazwan Zulkifly okeh...



ni pulak gambar masa photoshoot dgn Harian Metro...koi ada beli masa ni...


kredit to facebook /juvana untuk semua gambar2 di atas.
.

4 comments:

Yan said... [Reply]

owhh ade tulis yer 10 tahun akan datang jd ape???
kami sbb kul 930 dah tutup kedai.. ngadapla juvana sampai abis sambil2 tutup buku tu..
then bile abis jek.. trus kuar..
nampak daim dah jd tenaga pengajar kat situ.. tupn dah sipi2 pasal dah nak kuar pintu sgt2 dah hehe..

Yan said... [Reply]

owhh ade tulis yer 10 tahun akan datang jd ape???
kami sbb kul 930 dah tutup kedai.. ngadapla juvana sampai abis sambil2 tutup buku tu..
then bile abis jek.. trus kuar..
nampak daim dah jd tenaga pengajar kat situ.. tupn dah sipi2 pasal dah nak kuar pintu sgt2 dah hehe..

Anamarza said... [Reply]

terlepas episod akhir hari tu sbb lyn anak tgk karton

ajumohit said... [Reply]

aku pon follow citer ni dari 1st episode lagi yan, mmg best,aku tak sempt tgk last tu diorg jadi apa...tp member2 dh citerla, pueh la hati

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??